Η Διοικούσα Επιτροπή Γυναικείου τμήματος του Φιλίππου

Η Διοικούσα Επιτροπή του Φιλίππου Βέροιας αναλαμβάνει το έργο της λειτουργίας όλου του Γυναικείου Τμήματος χειροσφαίρισης (Γυναικείο τμήμα, ηλικιακά τμήματα κοριτσιών, ακαδημία κοριτσιών) δίνοντας έμφαση στην αρτιότερη και επικοδομητική λειτουργία του συνόλου των τμημάτων με έμφαση στην στήριξη της γυναικείας ομάδας στην δεύτερη συνεχόμενη παρουσία της στην Α1 Γυναικών καθώς και στην προσέλκυση κοριτσιών όλων των ηλικιών προκειμένου να γνωρίσουν το άθλημα της χειροσφαίρισης και να στελεχώσουν τα αναπτυξιακά τμήματα τα οποία ήδη απαριθμούν πάνω απο 60 κορίτσια. Η Διοικούσα Επιτροπή αποτελείται απο τους :

Σισμανίδη Ιωάννη

Θεοδοσόπουλο Ιωάννη

Κακαφίκα Νικόλαο

Μαρμαρά Νάνσυ

Ζουμπουλίδη Μιχάήλ

Το έργο της επιτροπής ξεκίνησε δυναμικά με την έκδοση των Εισιτηρίων Διαρκείας 2017-2018 της Γυναικείας ομάδας, η οποία συμμετέχει στην Α1 Εθνική κατηγορία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γυναικών. Τα εισιτήρια διαρκείας έχουν κόστος 15€ και μπορεί το φίλαθλο κοινό να τα προμηθευτεί απο τα παρακάτω σημεία:

- ERGO, Βερόης 7 (Θεοδοσόπουλος Ιωάννης, τηλ: 6944439838)

- Κρεοπωλείο Κακαφίκα, Μ. Μπότσαρη 94 (Κακαφίκας Νίκος, τηλ: 6974836870)

- Shell Σισμανίδη, Πιερίων 208 (Σισμανίδης Ιωάννης, τηλ: 2331063197)

- Ποτοπωλείο Τσικίνα, Πλατάνων 13 (Τσικίνας Γιώργος, τηλ: 6944240842)

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media