Συναντήσεις για το «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ»

Στην τελική ευθεία για το 5ο Διεθνές Τουρνουά Αναπτυξιακών Ηλικιών Χάντμπολ, το οποίο θα διεξαχθεί στη Βέροια (7-11 Απριλίου). Τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας Χρήστο Σιμούλη και τον νέο Πρόεδρο του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας Στέργιο Διαμάντη, επισκέφτηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» Δημήτρης Κοτσιώνης. Με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή συζητήθηκαν οργανωτικά ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια των αγώνων και ιδιαίτερα των συμμετεχόντων. Στην ατζέντα ήταν επίσης οι μετακινήσεις των ομάδων από τα ξενοδοχεία στα γήπεδα, αλλά και η καθιερωμένη πλέον εκδρομή στη Βεργίνα.

Στη συνέχεια ο Διευθύνων Σύμβουλος του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» επισκέφτηκε τον νέο Πρόεδρο του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας Στέργιο Διαμάντη, παρουσία του Δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη και του απερχόμενου Προέδρου του ΚΑΠΑ, Θεόφιλου Κορωνά. Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε η άρτια συνεργασία ανάμεσα στον Δήμο και το «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» και η καλή διάθεση από όλους, ώστε το τουρνουά να ανεβάσει για άλλη μια χρονιά ψηλά τον πήχη.

Ο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» δια του Διευθύνοντα Σύμβουλου του, ευχαρίστησε τον κ. Κορωνά για την αγαστή συνεργασία που είχαν τα δυο τελευταία χρόνια και την στήριξη που δόθηκε από τον ίδιο και όλο το προσωπικό του ΚΑΠΑ, στην διοργάνωση.

Ευχήθηκε στον κ. Διαμάντη Κάθε επιτυχία και συζητήθηκαν από κοινού, το πλάνο οργάνωσης και το πλαίσιο υποστήριξης των δράσεων της διοργάνωσης.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media