Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Εφτάψυχες» οι Αμαζόνες του Φιλίππου

Σε έναν αγώνα όπου πρωταγωνιστές ήταν οι τερματοφύλακες και τα δοκάρια Φίλιππος και Πανόραμα αναδείχτηκαν ισόπαλοι 17-17 (ημ. 8-10). Οι γηπεδούχες κατά την «προσφιλή» τους συνήθεια» ξεκίνησαν μουδιασμένα, βρέθηκαν πίσω στο σκορ και μέχρι τα μισά του πρώτου ημιχρόνου παρουσίασαν μια νοθρή εικόνα. Ένα ξέσπασμα στο προτελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους έδωσε τη δυνατότητα στις γηπεδούχους να βρεθούν μια και μοναδική φορά μπροστά στο σκορ αλλά στη συνέχεια δεν είχαν την ίδια διάρκεια με αποτέλεσμα να πάνε στα αποδυτήρια με δυο γκολ σε βάρος τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα χειροτέρεψαν για τον Φίλιππο όταν το Πανόραμα πήρε διαφορά μέχρι έξι τερμάτων αλλά στα τελευταία λεπτά η εικόνα του αγώνα άλλαξε. Η Θεοδοσοπούλου κατέβασε κυριολεκτικά τα ρολά και έδωσε το σύνθημα για τη μεγάλη αντεπίθεση. Τριάντα δευτερόλεπτα πριν το τέλος το Πανόραμα βρισκόταν μπροστά στο σκορ με ένα γκολ διαφορά και τη μπάλα στην κατοχή του αλλά ο Φίλιππος αποδείχτηκε εφτάψυχος.

Ένα αναπάντεχο κλέψιμο και ένα γκολ στην εκπνοή του αγώνα διαμόρφωσε το τελικό 17-17 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Φίλιππος Βέροιας – Honda Πανόραμα 17-17

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 3-5, 6-5, 6-6, 6-8, 8-10 (ημ.), 8-13, 9-14, 12-16, 13-17, 14-17, 17-17

Φίλιππος Βέροιας (Τσικίνας): Κερλίδη, Naco, Εμμανουηλίδου, Ντόβα, Γεωργιάδου Α. 1, Παπαδοπούλου 5, Γεωργιάδου Κ., Καραχαρίση 3, Θεοδοσοπούλου Β., Σπυριδοπούλου, Καλμουκίδου 2, Θεοδοσοπούλου Σ., Νούσια 4, Ματαρώνα, Στεφανίδου 2, Ζαγκλιβέρη.

Honda Πανόραμα (Σκανδάλης): Τσολοζίδου, Νταντίρα, Παπαβασιλείου 1, Ιωαννίδου, Κούπα, Αναστασιάδου, Καραβέλη, Λούρη 2, Καρσανίδου 3, Γκάτζιου 3, Κωστοπούλου, Αθανασοπούλου, Αμανατίδου 2, Ποιμενίδου 5, Λάμπρου, Κρίτζαλη.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017

Share this article