Φιλικό με ευρωπαϊκό «άρωμα» με την Pelister Bitola

Δυνατό φιλικό με «άρωμα» Ευρώπης έδωσε το  απόγευμα της Τετάρτης ο Φίλιππος. Ο αγώνας έγινε στο Φιλίππειο γυμναστήριο μετά από πρόταση της ομάδας H.C. Pelister Bitola η οποία συμμετέχει στο Challenge Cup. Μάλλον ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη η επιλογή των γειτόνων εν όψει των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων υψηλού επιπέδου καθώς ένα… κομμάτι του Φιλίππου αποδείχτηκε ιδιαίτερα αξιόμαχος αντίπαλος σε ένα πολύ δυνατό και χρήσιμο τεστ και για τις δυο ομάδες.

Ο Στέλιος Σεϊρεκίδης είχε όλο κι όλο εννέα παίκτες στη διάθεσή του, από τους οποίους τον Αποστολίδη να αγωνίζεται με ειδικό νάρθηκα στα δάχτυλα και τον Στήβ Παπαδόπουλο να νιώθει ενοχλήσεις στη μέση στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φίλιππος «πήρε αναπνοές» καθώς τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τρεις νεαροί παίκτες από την ομάδα Παίδων (Μπαλτατζής, Τζίμπουλας, Κουκουτσίδης) οι οποίοι είχαν την ευκαιρία της συμμετοχής σε μια διεθνή αναμέτρηση έστω φιλικού χαρακτήρα.

Το τελικό σκορ 33-43 δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα καθώς στο α’ ημίχρονο η ευρωπαϊκών φιλοδοξιών ομάδα των φιλοξενουμένων τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Φίλιππο.

Μοιραία, χωρίς πάγκο και αλλαγές η ομάδα του Φιλίππου έμεινε από «αναπνοές» στο β’ ημίχρονο οπότε μεγάλωσε η διαφορά στο σκορ, αλλά αυτό ήταν το τελευταίο που απασχόλησε τον Στέλιο Σεϊρεκίδη ο οποίος σίγουρα έβγαλε σημαντικά συμπεράσματα.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι ο αγώνας έληξε 33-43 (ημ. 15-19).

Μετά το τέλος του αγώνα, ο βοηθός προπονητή της ομάδας Pelister Bitola ευχαρίστησε για τη φιλοξενία που έτυχε η ομάδα της γείτονος χώρας από τον Φίλιππο Βέροιας.

Φίλιππος Βέροιας – H.C. Pelister Bitola 33-43

Τα πεντάλεπτα: 4-4, 7-7, 9-9, 11-11, 14-15, 15-19 (ημ.), 20-24, 24-29, 26-35, 28-37, 30-41, 33-43

Φίλιππος Βέροιας: Μπουκοβίνας, Ζλατάνος, Ψωμιάδης, Κύρτσος, Γραμματικόπουλος, Τριανταφυλλίδης Τ., Vrazalica 6, Κόντης 7, Παπαδόπουλος 1, Zulfic 3, Αποστολίδης 6, Μιχαηλίδης 3, Μπαλτατζής, Κουκουτσίδης, Τριανταφυλλίδης Δ. 1, Τζίμπουλας 1.

H.C. Pelister Bitola: Mapovski, Dimitrovski 2, Vesovski 3, Mitrevski 1, Tasevski 2, Pavlovic 3, Kolev, Canturia 3, Markudov, Velsanovski 3, Radatovski 6, Mapovski B. 2, Nikolic 8.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media