Τα προσφυγόπουλα θα παίξουν χάντμπολ

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος πρωτοπόρος στις κοινωνικές δράσεις ανοίγει για άλλη μια φορά την αγκαλιά της σε όσους έχουν ανάγκη. Γιατί όλα τα παιδιά του κόσμου ανεξαρτήτως εθνικότητας, χρώματος και θρησκείας έχουν δικαίωμα στην ζωή, στην αγάπη και στο παιχνίδι.  Έτσι διοργανώνει σήμερα (11:30) με την συμπαράσταση των «Γιατρών του κόσμου», του ΟΑΚΑ και του ΕΚΑΕ (Εθνικό Κέντρο Αθλητικών Ερευνών), εκδήλωση για την γνωριμία των προσφυγόπουλων με το άθλημα του χάντμπολ.

Θα δώσουν το παρόν προσφυγόπουλα από το Κέντρο φιλοξενίας ασυνόδευτων παιδιών στην Παιανία, που εγκαινίασαν πρόσφατα οι Γιατροί του Κόσμου. Η Ομοσπονδία θα συνδράμει με το τεχνικό επιτελείο της, στο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο χάντμπολ, το ΟΑΚΑ παραχωρεί την αίθουσα, ενώ το ΕΚΑΕ θα έχει την ιατρική επίβλεψη της εκδήλωσης.  Ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ Κώστας Σταματιάδης δήλωσε: «Αυτή η κίνηση ελπίζουμε να βρει μιμητές σε όλο τον ελληνικό αθλητισμό και όσο για εμάς είναι η πρώτη πιλοτική προσπάθεια και θα ακολουθήσουν και άλλες. Εξάλλου είναι γνωστό ότι η εκπαίδευση και ο αθλητισμός είναι βασικά στοιχεία για ενσωμάτωση αυτών των παιδιών στην κοινωνία». Ελάτε λοιπόν να παίξουμε χάντμπολ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media