Ο Φίλιππος Βέροιας συνδιοργανωτής του "Βριληττός"

O Πρόεδρος Γιώργος Φύκατας και το Διοικητικό Συμβούλιο βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι ο Α.Σ. Φίλιππος Βέροιας θα είναι για 4η συνεχόμενη χρονιά συνδιοργανωτής του Διεθνούς Τουρνουά Αναπτυξιακών Ηλικιών Χάντμπολ «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ». Το τουρνουά θα διεξαχθεί για 5η χρονιά και 4η στη Μητρόπολη του ελληνικού χάντμπολ την Βέροια, το διάστημα 7-11 Απριλίου 2017.

Στο τουρνουά θα συμμετέχει η ομάδα Παμπαίδων Α’ του Φιλίππου Βέροιας, ενώ επίσης θα πάρουν μέρος Εθνικές Ομάδες Παίδων (γεννημένοι 2000-2001), καθώς και άλλοι Σύλλογοι Παμπαίδων Α’ (γεννημένοι 2002-2003) από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» διαφημίζει κατά τον καλύτερο τρόπο το ελληνικό χάντμπολ στην Ευρώπη, προβάλει την περιοχή μας και φυσικά στηρίζει κοινωνικά και οικονομικά την πόλη μας μέσω των πολυδιάστατων δραστηριοτήτων του.

Ο ιστορικός Φίλιππος Βέροιας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτή την γιορτή του αθλήματος. Είμαστε σίγουροι ότι και φέτος ο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» θα χαρίσει πολλές συγκινήσεις.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media