Ισοπαλία Φίλιππος - Δούκας (26-26)

«Ρουλέτα»  θύμιζαν τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης του Φιλίππου με τον Δούκα και μάλιστα ρώσικη ρουλέτα καθώς ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Τελικά η νίκη που χαμογέλασε και στις δυο ομάδες δεν κατέληξε σε καμία. Το τελικό 26-26 επισφράγισε έναν δραματικό αγώνα και για να φτάσει εκεί πέρασε από «σαράντα κύματα», ένταση, και διαιτητικά σφυρίγματα που προκάλεσαν εύλογα παράπονα. Ο Φίλιππος Βέροιας χωρίς τη δεδομένη απουσία των Αποστολίδη και Κωστακίδη βρέθηκε να χάνει και τον Κόντη από το 42’ και απέκτησε ντιζαβαντάζ στον παράγοντα ταχύτητα.

Το παιχνίδι πήρε φωτιά στα μισά του β’ ημιχρόνου όταν οι διαιτητές προσπαθώντας «να κόψουν το καρπούζι στη μέση» φάνηκαν να χάνουν τον έλεγχο του αγώνα. Την αγωνιστική κοιλιά του Φιλίππου από το 45’ και για ένα οχτάλεπτο περίπου τη διαδέχτηκε ένα ψυχωμένο τελευταίο πεντάλεπτο όπου οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, ισοφαρίστηκαν, και στα τελευταία κρίσιμα δευτερόλεπτα μίλησε το άγχος και η απειρία.

Φίλιππος – Δούκας 26-26

Τα πεντάλεπτα: 3-3, 6-4, 7-7, 10-10, 13-12, 16-14 (ημ.),18-15, 19-18, 21-20, 22-22, 24-25, 26-26

Φίλιππος Βέροιας (Σεϊρεκίδης): Ζλατάνος, Μιχαηλίδης 3, Δομπρής 10, Δημοσθένους, Κουκουτσίδης, Ψωμιάδης, Χαραλαμπίδης, Κόντης, Τριανταφυλλίδης Α. 4, Μπουκοβίνας, Κύρτσιος, Vrazalica 2, Μπαλτατζής, Τριανταφυλλίδης Δ., Παπαδόπουλος, Zulfic 7.

ΑΣΕ Δούκα (Κρανάκης): Μωραΐτης 1, Ζουμπούνης 5, Μανουσέλης, Μπραουδάκης, Αποστολίδης 2, Μπάρμπας, Ντούνης 4, Μπάγιος 1, Νταρσουλάντ, Αραπακόπουλος 1, Μυλωνάς 7, Τζήρας 5, Χουτόπουλος, Νιντερέγγερ, Πολύζος.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media