Ολοκληρώθηκε το «1ο youth-cup» στη Βέροια

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 7/1 το «1ο youth-cup 2017», τουρνουά χάντμπολ Παμπαίδων Α', που πραγματοποιήθηκε στο Φιλίππειο Γυμναστήριο στη Βέροια από τις 5 έως τις 7 Ιανουαρίου 2017.
Τελευταίος αγώνας ήταν αυτός μεταξύ Φιλλίπου και Δικέα, όπου  βρήκε νικητή τον οικοδεσπότη Φίλιππο με σκορ 19 -15.  Είχαν προηγηθεί οι αγώνες ανάμεσα στον ΔΙΚΕΑ με την PVRI ASBAR (8 - 17), ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΠΑΟΚ (17 - 17), και ΠΑΟΚ 2 - PVRI AS BAR (21 - 24). Συμμετείχαν 8 σύλλογοι με 10 ομάδες από 6 πόλεις της Ελλάδας και 1 του εξωτερικού, από την πόλη BAR του Μαυροβούνιου με 135 αθλητές.

Στις τρεις αγωνιστικές ημέρες δόθηκαν 22 παιχνίδια και σημειώθηκαν 864 γκολ. Αρκετός ήταν ο χαντμπολικός κόσμος που βρέθηκε στο Φιλίππειο τις μέρες αυτές αν και οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες, κυρίως την τελευταία ημέρα.

Οι ομάδες δήλωσαν ικανοποιημένες και ευχαριστημένες από τη φιλοξενία και την αμεσότητα εξυπηρέτησης των διοργανωτών. Ο προγραμματισμός, η πληρότητα και η ετοιμότητα σε θέματα αγωνιστικών χώρων, υποδοχής, εσωτερικών μετακινήσεων, διατροφής, ιατρικής κάλυψης, αγωνιστικής εξέλιξης και ενημέρωσης χαρακτήρισε τη διοργάνωση.

Οι ομάδες, γονείς και παιδιά, έφυγαν από τη Βέροια κερδίζοντας εμπειρίες και φίλους και πρόσφεραν στην πόλη χαμόγελα δίνοντας ικανοποίηση και κίνητρα στο Φίλιππο. Αήττητος τελείωσε το τουρνουά ο ΠΑΟΚ και κέρδισε το κύπελλο της διοργάνωσης.

ΟΜΑΔΕΣ
ΝΙΚΕΣ
ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
ΗΤΤΕΣ
ΠΑΟΚ
4
1
 
PVRI AS BAR
5
 
1
ΦΙΛΙΠΠΟΣ
4
1
1
ΔΙΚΕΑΣ
3
 
3
ΑΕΡΩΠΟΣ
2
 
2
ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ
1
 
4
ΧΑΝΘ
1
 
3
ΑΡΧΕΛΑΟΣ
 
 
3
ΦΙΛΙΠΠΟΣ 2
1
 
2
ΠΑΟΚ 2
 
 
2
 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.