Δευτέρα, 08 Δεκεμβρίου 2014 10:50

Άξιοι συγχαρητηρίων οι εθελοντές του Φιλίππειου Δρόμου (vid)

Δεν είχε να ζηλέψει τίποτε από μεγάλες και διεθνής διοργανώσεις ο 3ος Φιλίππειος Δρόμος που πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 7/12 στη Βέροια (Βεργίνα – Φράγμα Αλιάκμονα – Βέροια) μήκους 14,6 km. Με τις δηλώσεις συμμετοχών να ξεπερνούν φέτος κάθε προσδοκία (900 !!!) και τελικά 750 δρομείς να εκκινούν τον καθιερώνει πλεόν σαν ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός της Ημαθίας.

160 εθελοντές συνετέλεσαν ώστε να γίνει πάρει σάρκα και οστά αυτή η διοργάνωση.

10 Λεωφορεία χρειάστηκαν για την μετακίνηση των δρομέων από την Βέροια στην Βεργίνα (εκκίνηση).

750 δρομείς έκατσαν στην γραμμή εκκίνησης ενώ 900 ήταν οι εγγραφές.

Μεγάλη η συμβολή της τροχαίας που ήταν πραγματικά παραδειγματική και αποτελεσματική αφού με τροχονόμους, περιπολικά και δικυκλιστές κατάφερε να εξασφαλίσει την ασφάλεια των δρομέων.

Συμβολή του στρατού με το στήσιμο σκηνών για ιατρείο και αποδυτήρια.

Επίσης συμμετείχαν εθελοντές διάφορων κοινωνικών φορέων ή συλλόγων αλλά και μεμονωμένοι πολίτες όπως η ΛΕΜΟΒ (λέσχη μοτοσικλετιστών) ο ΠΟΠΕΣΥ (Περιβαντολογικός ποδηλατικός σύλλογος ) οι Ραδιοερασιτέχνες, το σώμα Ελληνικού οδηγισμού , το τμήμα στίβου του Φιλίππου Βέροιας , το κοινωνικό Ιατρείο.

Μεγάλη ήταν η συμβολή του Νομικού προσώπου του Δήμου Βέροια ΚΑΠΑ που βοήθησε όπου χρειαζόταν με την καθοδήγηση Ρωμύλου Αλεξανδρίδη, καθώς επίσης και στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Βέροιας.

Συντονιστές όλης της διοργάνωσης ήταν οι Κελεπούρης Νίκος και Καραγιάννης Γιάννης προπονητές και μέλη του Δ.Σ του συλλόγου δρομέων Βέροιας αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. Πέτρος Φύκατας , Καραγεώργου Αθανάσιος Βασιλακάκης Αντώνης και Τσιάρας Βασίλης

Διαβάστηκε 8883 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media