Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με το "δεξί" στο πρωτάθλημα εφήβων ΕΚΑΣΚΕΜ o Α.Ο.Κ. Βέροιας

Με το ¨δεξί¨ ξεκίνησε το πρωτάθλημα εφήβων ΕΚΑΣΚΕΜ η ομάδα του Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ επικρατώντας στο Δ.Α.Κ. Δ. ΒΙΚΕΛΑΣ της αντίστοιχης ομάδας του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας με 53-48. Η ομάδα του Κώστα Καπνά ξεκίνησε μουδιασμένα στην άμυνα αλλά είχε σε καλή ημέρα τους ¨ψηλούς¨ τελειώνοντας το 1ο δεκάλεπτο προηγούμενη με 17-14.

Στο 2ο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο και το ημίχρονο βρήκε την φιλοξενούμενη ομάδα να προηγείται με 28-29. Στο 3ο δεκάλεπτο η αμυντική λειτουργία της ομάδας μας περιόρισε τα ατού του αντιπάλου και ήταν αυτή που έδωσε μικρό προβάδισμα, αντισταθμίζοντας κάπως το ιδιαίτερα μικρό ποσοστό στα περιφερειακά σουτ κλείνοντας με σκορ 41-38.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο εκτός από την άμυνα οι έφηβοι του Καπνά βρήκαν ρυθμό και στην επίθεση, κοντεύοντας λίγο πριν το τέλος την διαφορά σε διψήφια νούμερα, όμως κάποιες βιαστικές ενέργειες και λάθη συνετέλεσαν στο να διαμορφωθεί το τελικό σκορ. Αν και το πρώτο επίσημο παιχνίδι και μάλιστα με έναν δυνατό αντίπαλο, σε ένα κλειστό και σκληρό αγώνα η ομάδα μας έδειξε την δυναμική της αποδεικνύοντας ότι θα είναι από τις πρωταγωνίστριες ομάδες του ομίλου.

Πρώτοι σκόρερ των ¨Λύκων¨ ήταν ο Χαραλαμπίδης Π. με 20 πόντους, Βοργιαζίδης Χ. με 15 και ο Ιωαννίδης Φ. 8(2 τρ.), στην άμυνα καθοριστική ήταν η συμβολή των Ορφανίδη Θ., Γκίτκου Κ., Δημάκα Π., Χαραλαμπίδη Π. ενώ πολύ καλό παιχνίδι και των τριών play maker Καραθανάση Φ., Ιωαννίδη Φ., Γιοβανόπουλο Φ.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-14 , 28-29 , 41-38 , 53-48

ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ (ΚΑΠΝΑΣ Κ): Γιοβανόπουλος Φ. 2,Αβραμίδης Ι., Καραθανάσης Φ. 4, Βοργιαζίδης Χ. 15, Στογιαννόπουλος Κ., Καραισαρίδης Λ. 2, Ιωαννίδης Φ. 8(2 τρ.), Γκίτκος Κ. 2, Δημάκας Π., Ορφανίδης Θ., Ασλανίδης Θ., Χαραλαμπίδης Π. 20.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 07 Οκτωβρίου 2018

Share this article