Επίσκεψη του ΑΟΚ σε χορηγούς

Η φετινή προσπάθεια του ΑΟΚ Βέροιας για να πετύχει την άνοδο στις Εθνικές κατηγορίες, έχει εφαλτήριο την τεράστια στήριξη των ιδιωτών. Άλλωστε, σε περιόδους οικονομικής ύφεσης, ένας ερασιτεχνικός σύλλογος μπορεί να επιβιώσει μόνο με ιδίους πόρους κι εκ των πραγμάτων, αποτελεί μια πολύ μεγάλη επιτυχία της διοίκησης του ΑΟΚ, που έχει καταφέρει να κερδίσει τη στήριξη και την εμπιστοσύνη των επιχειρηματιών της πόλης.

Το Σάββατο 11/2, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, αντιπροσωπεία των παικτών που αποτελούσαν ο αρχηγός Βασίλης Γκανάς, αλλά και οι Κωνσταντίνος Καπνάς, Χάρης Χρυσάφης και Γιάννης Αλευρίδης, επισκέφτηκαν τέσσερις εκ των επιχειρήσεων που έχουν στηρίξει τη φετινή προσπάθεια του ΑΟΚ.

Αυτές είναι :

Αφοί Β. Μεϊμαρίδη ΟΕ (Εμπορία Σιδήρου-Αλουμινίου)
Ανταλλακτικά - Λιπαντικά αυτοκινήτων "Φωτιάδης"
MakPet Πίσπας Γρηγόριος & ΣΙΑ ΟΕ (Χονδρεμπόριο διατροφής κατοικίδιων ζώων)
ΑΦΟΙ Τσιγιάννη (Συνεργείο Τρακτέρ)

Θα ακολουθήσουν βεβαίως επισκέψεις και στους υπόλοιπους χορηγούς της ομάδας, τους οποίους η διοίκηση του ΑΟΚ Βέροιας, για μια ακόμη φορά, ευχαριστεί θερμά που βρίσκονται δίπλα στον σύλλογο!

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media