Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014 19:55

Προπόνηση με τον Βαρυτιμιάδη οι μικροί του Φιλίππου (vid)

Μπορεί η ομάδα του Φιλίππου Βέροιας να περνάει δύσκολες ώρες για την παραμονή στην κατηγορία της Α2 οι μικροί όμως της Ακαδημίας του Φιλίππου είχαν την ευκαιρία κα την χαρά πριν από λίγες ημέρες να δουν και να παίξουν μαζί με έναν από τους παίκτες της ανδρικής ομάδας, τον Αλέξανδρο Βαρυτιμιάδη.

Ο Αλέξανδρος αφού προπονήθηκε για μια ώρα μαζί με τους μικρούς του Φιλίππου στην συνέχεια τους αφιέρωσε μερικά καρφώματα, υπέγραψε αυτόγραφα ενώ τέλος συμβούλεψε τους μικρούς αθλητές να έχουν σαν πρώτο στόχο το διάβασμα και το σχολείο τους και έπειτα το μπάσκετ ενώ μίλησε για το πώς πρέπει να τρέφεται ένας αθλητής ώστε να μπορεί να αποδίδει τα μέγιστα.

Ευχή λοιπόν όλων αλλά περισσότερο των γονέων που παρευρέθηκαν στην προπόνηση είναι και άλλοι παίκτες της ανδρικής ομάδας να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Βαρυτιμιάδη και να δώσουν το παρόν στις προπονήσεις των μικρών αθλητών ώστε το μπάσκετ να ριζώσει στις καρδίες τους.

Δείτε στο παρακάτω video από την επίσκεψη του Αλέξανδρου Βαρυτιμιάδη στην προπόνηση της Ακαδημίας του Φιλίππου

Διαβάστηκε 10433 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media