Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2013 06:16

«Ένα κουβάρι» οπαδοί και παίχτες του Φιλίππου

«Ένα κουβάρι» έγιναν οπαδοί και παίχτες του Φιλίππου Βέροιας μετά το τέλος του αγώνα Στρατώνι – Φίλιππος Βέροιας (64-71) φωνάζοντας «ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ οι πρωταθλητές». Οι 50 περίπου οπαδοί, περισσότεροι των «QUEEN BOYZ», παρά την δυσκολία που αντιμετώπισαν κατά την μεταφορά τους στην Χαλκιδική (μηχανική βλάβη του λεωφορείου) μπόρεσαν να βρεθούν στο γήπεδο και να βοηθήσουν την ομάδα της Βέροιας να πάρει του πολύτιμους βαθμούς, που την οδηγούν στην Α2 κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της.

 

Ας ελπίσουμε στο επόμενο παιχνίδι (Κυριακή 31/3) με τον Ιωνικό Ιωνίας το Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας» να γεμίσει ασφυκτικά από κόσμο που θα πανηγυρίσει μαζί μα τους παίχτες.

Διαβάστηκε 10983 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media