Τελετή Λήξης ακαδημιών Φιλίππου Βέροιας, προσωρινό αντίο σε Μ. Λευκόπουλο

Άλλη μια επιτυχημένη αθλητική χρονιά έκλεισε για τις ακαδημίες του Φιλίππου Βέροιας με την καθιερωμένη τελετή λήξης που πραγματοποιήθηκε στο ανοικτό γήπεδο της Ελιάς «Άρης Γεωργιάδης». Στην εκδήλωση οι αθλητές της ακαδημίας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους συμμετέχοντας σε διαγωνιστικά παιχνίδια. Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο υποψήφιος  Τάσος Μπαρτζώκας, ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Βέροιας και υποψήφιος βουλευτής Θανάσης Δέλλας

Μπορεί η τελετή λήξης να ήταν μέρα γιορτής και χαράς, αλλά έκλεισε με δάκρυα στα μάτια. Δάκρυα αποχαιρετισμού σε έναν άνθρωπο που το όνομά του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον Φίλιππο Βέροιας, τον Μανώλη Λευκόπουλο! Μετά από 25 χρόνια κοινής συνεργασίας ήρθε η ώρα για ένα διάλειμμα, αφού για τα επόμενα δύο χρόνια ο προγραμματισμός της ομάδας θα γίνεται χωρίς αυτόν.

Leykopoulos 2023

Η Διοίκηση του Φιλίππου του απένειμε τιμητική πλακέτα και είπε..... εις το επανιδείν! Ο ρόλος του υπευθύνου ακαδημιών πέρασε στον Χριστόφορο Κουρουζίδη.

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media