Οι Αετοί Βέροιας ξεκινούν προετοιμασία

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη προπόνηση του ανδρικού τμήματος των Αετών Βέροιας, που για δεύτερη χρονιά θα αγωνιστεί στη Γ Εθνική. Ο Μάριος Γεωργιάδης, το τεχνικό επιτελείο και οι αθλητές της ομάδας θα συγκεντρωθούν την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 στο ΔΑΚ “Βικέλας”, όπου θα λάβει χώρα η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν.

 

Μία μέρα πριν και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 1/9 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των μελών του τεχνικού team αλλά και των αθλητών με τη διοίκηση της ομάδας, στα γραφεία του Συλλόγου στην Αγία Βαρβάρα.

Θυμίζουμε πως η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής ορίστηκε την Κυριακή 18/10.

Ξεκινούν οι εγγραφές στην Ακαδημία

Από την ερχόμενη Δευτέρα 1/9 ξεκινούν οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής των Αετών Βέροιας.

Οι γονείς μπορούν να προσέρχονται τις ημέρες Δευτέρα (18.00-19.00), Τρίτη (18.30-19.30) και Σάββατο (16.00-19.00) στο Κλειστό Γήπεδο της Εληάς.

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media