Λύση συνεργασίας με Βάλλιο, Τσιακλάγκανο, Τσούκα & Φιλιππόπουλο

Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τους αθλητές Βασίλη Βάλλιο, Γιώργο Τσιακλάγκανο, Γιάννη Τσούκα και Παναγιώτη Φιλιππόπουλο.

 

Οι εν λόγω αθλητές έχουν συνδυάσει την παρουσία τους στην ομάδα μας (κάποιοι εξ αυτών για αρκετές σαιζόν) με πολλές επιτυχίες και ανόδους και αποτέλεσαν σημαντικότατα γρανάζια της μηχανής της.

Είμαστε περήφανοι που, άνθρωποι με το ήθος και ταυτόχρονα καλαθοσφαιριστές με την ποιότητα του «Νικολάκη», του «Τσάκι», του «Τσούκι» και του «Φίλιπ» αποτέλεσαν μέλη της ομάδας μας και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή τύχη στο επόμενο βήμα της καριέρας τους. Η πόρτα του μπασκετικού ΦΙΛΙΠΠΟΥ θα είναι πάντοτε ανοικτή γι’ αυτούς.

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media