Υγειονομικός κανονισμός στους αγώνες F4 Παίδων ΕΚΑΣΚΕΜ

Για την ανάδειξη της τέταρτης ομάδας, που θα συμμετέχει στην ημιτελική φάση του F4 παίδων και θα πλαισιώσει τις ομάδες τους ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΑΣ ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ και ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ, θα πραγματοποιηθεί F4 στο ΔΑΚ ΝΑΟΥΣΑΣ στις 27-28/6/2020, τηρώντας τα  υγειονομικά πρωτόκολλα της Ε.Ο.Κ. και της Γ.Γ.Α. για τις αγωνιστικές εκδηλώσεις και χωρίς την παρουσία θεατών, μεταξύ των ομάδων:

ΣΑΒΒΑΤΟ 27/6/20

ΩΡΑ: 18:00        ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ –         ΑΣ ΣΚΥΔΡΑΪΚΟΣ

ΩΡΑ: 20:00        ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ –     ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 28/6/20

ΤΕΛΙΚΟΣ  ΩΡΑ: 12:30 ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Ο νικητής του Τελικού αγώνα θα καταλάβει την τέταρτη θέση στην ημιτελική φάση του  Final Four του πρωταθλήματος.  Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων θα γίνει κλήρωση ανάμεσα στις τρεις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας των ομίλων της κανονικής περιόδου και τον νικητή του Τελικού και θα καθοριστούν τα ζευγάρια που θα διαγωνιστούν μεταξύ τους (σ’ έναν αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο) στον Α΄& Β΄ Ημιτελικό.

Ο Α΄& Β΄ Ημιτελικός θα διεξαχθούν στο ΔΑΚ ΑΙΓΙΝΙΟΥ, το Σάββατο 4/7/2020

Α ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ: ΩΡΑ: 18:00

Β ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ: ΩΡΑ: 20:00

3. ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ  FINAL FOUR

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ αγώνας θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ ΑΙΓΙΝΙΟΥ, Κυριακή 5/7/2020 ΩΡΑ: 12:30 ΝΙΚΗΤΕΣ    Α΄- Β΄ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ

Η νικήτρια ομάδα του τελικού αγώνα του FINAL FOUR θα ανακηρυχθεί Πρωταθλήτρια ομάδα της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. και θα αγωνιστεί στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ.

4. Οι Προκριματικοί αγώνες του Πανελληνίου θα τελεσθούν 15-19/07/2020, στην Θεσσαλονίκη. Ενώ η τελική φάση 29/7-2/8/2020, στην Αθήνα

Για το γήπεδο:

1. Θα πρέπει να έχει γίνει η κατάλληλη απολύμανση καθαριότητα του γηπέδου.

2. Θα υπάρχει μόνο μία πόρτα εισόδου – εξόδου στην οποία καταγράφονται από τον υπεύθυνο φύλακα ή υπάλληλο του Δήμου Νάουσας και Πύδνας Κολινδρού οι εισερχόμενοι και εξερχόμενοι με τα στοιχεία επικοινωνίας τους, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα ιχνηλάτησης τυχόν κρούσματος COVID-19 από τον ΕΟΔΥ.

3. Τα αποδυτήρια θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την αλλαγή ρούχων και για ν’ αφήσουν οι αθλητές σάκους και ενδύματα και θα μπαίνουν μέσα κατά ομάδες των τεσσάρων ατόμων. Πριν την είσοδο τους στα αποδυτήρια και κατά την έξοδο τους θα απολυμαίνουν τα χέρια τους με ειδικό διάλυμα το οποίο θα υπάρχει στα αποδυτήρια.

4. Όλες οι μπάλες που θα χρησιμοποιηθούν στους αγώνες τόσο για το ζέσταμα όσο και η μπάλα αγώνα  θα πρέπει προηγουμένως να έχει απολυμανθεί με ειδικό αντισηπτικό. Οι αθλητές, προπονητές, διαιτητές, κριτές, συνοδοί, μέλη του Δ.Σ. των Συλλόγων κλπ που θα τους επιτραπεί η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο θα πρέπει να έχουν συμπληρωμένο

1.ΦΥΛΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ και να φέρουν μαζί τους και την

2.ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ για την είσοδο τους στην αθλητική εγκατάσταση.

Η διεξαγωγή των αγώνων θα γίνουν  χωρίς την παρουσία φιλάθλων  για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας και πιο συγκεκριμένα επιτρέπεται η είσοδος μόνο:  

•17 άτομα από το κάθε σωματείο και συγκεκριμένα οι 12 αθλητές, οι  2 προπονητές, ο ιατρός ή φυσιοθεραπευτής και δύο μέλη-συνοδοί του Δ.Σ. της κάθε ομάδας, που θα αναγράφονται σε ειδική κατάσταση.

•Οι Διαιτητές, η Γραμματεία,  ο Ιατρός αγώνα

•Μέλη Δ.Σ.  της ΕΚΑΣΚΕΜ, υπευθύνων διοργώνωσης ο Περιφερειακός και Ομοσπονδιακός Προπονητής της.

Επιπλέον η συμμετοχή δημοσιογράφων με σχετική άδεια από την Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media