Διάθεση διαρκείας Β´ Γύρου Φιλίππου Βέροιας

Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας ανακοινώνει τη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας δευτέρου γύρου, αρχής γενομένης από τον εντός έδρας αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου 25 Ιανουαρίου ενάντια στην ιστορική ομάδα του Απόλλωνα Πατρών.  Η ομάδα μας, με το πέρας του πρώτου γύρου και με ρεκόρ 5-10, βρίσκεται μέσα στο στόχο της παραμονής στην Α2 Εθνική, είτε απευθείας, είτε μέσω της διαδικασίας των play out.

Τα εισιτήρια διαρκείας τιμώνται 30 €, περιλαμβάνουν 8 εντός έδρας αγώνες της κανονικής περιόδου (συμπεριλαμβανομένου και αυτού με τον Ολυμπιακό στις 8 Φεβρουαρίου) και τους αγώνες των play out, σε περίπτωση που η ομάδα μας εμπλακεί σ´ αυτήν τη διαδικασία. 

Τα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται το Σάββατο στο ΔΑΚ Βικέλας Μακροχωρίου, πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών.  Καλούμε όλους τους φίλους του αθλητισμού να προσέλθουν μαζικά στο γήπεδο, να προμηθευθούν (όσοι δεν το έχουν ήδη κάνει) την κάρτα διαρκείας τους και να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις την τιτάνια προσπάθεια της ομάδας μας να παραμείνει στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media