Συγχαρητήρια στην οικογένεια Καραθανάση για το γήπεδο της Κυψέλης

Μια εντελώς διαφορετική εικόνα αντικρίζουν από το Σάββατο το μεσημέρι όσοι περνούν από την περιοχή της Κυψέλης, μιας και το παλιό γήπεδο μπάσκετ πήρε μια νέα, σύγχρονη και ασφαλή μορφή χάρις την οικογένεια Καραθανάση η οποία ανέλαβε στη μνήμη του γιου τους Στράτου (22 χρονών) ο οποίος συνήθισε να παίζει στο γήπεδο αυτό με την παρέα του, με τη μορφή δωρεάς προς το Δήμο Βέροιας να το ανακατασκευάσει.

Οι εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης του γηπέδου (αλλαγή φωτισμού, αλλαγή δαπέδου, διαμόρφωση περιμετρικού χώρου κλπ) ολοκληρώθηκαν και το μεσημέρι του Σαββάτου (30/11) έγιναν τα εγκαίνια. Ο χώρος αμέσως γέμισε μπάλες του μπάσκετ και χαρούμενες φωνές μέχρι αργά το βράδυ μιας και το γήπεδο διαθέτει πλέον προβολείς που κάνουν την νύχτα, μέρα.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην οικογένεια Καραθανάση και μακάρι η προσπάθεια της αυτή να διατηρηθεί και να προστατευθεί από τους υπευθύνους.

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media