Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νίκη της Αλεξάνδρειας (60-74) επι του Άθλου

Άνετη, δίκαιη και ευρεία νίκη για την ομάδα του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ απέναντι στον συμπολίτη ΄Άθλο Αλεξάνδρειας. Το σύνολο του Θεόδωρου Τσάτσα παρουσιάστηκε διαβασμένο και ετοιμοπόλεμο, επικρατώντας και στις δύο πλευρές του παρκέ! Προσήλωση στον αμυντικό σχεδιασμό και ψύχραιμες αποφάσεις στο επιθετικό κομμάτι χάρισαν ένα ακόμή ροζ φύλλο αγώνα και μας ώθησαν πλησιέστερα στην τετράδα και του φετινού πρωταθλήματος!

Η διακύμανση του σκορ αντικατοπτρίζει την ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων και θα μπορούσε να λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις αν η κατά διαστήματα ολιγωρία των παιχτών μας δεν συνοδευόταν από σειρά αβίαστων λαθών! Στα αξιοσημείωτα του Σαββατιάτικου παιχνιδιού σίγουρα ανήκει η επιστροφή και το ντεμπούτο του αρχηγού, Βασίλη Πουρλιοτόπουλου, που φαίνεται να αποτελεί τον απαραίτητο συνδετικό κρίκο μεταξύ ψηλών και κοντών.

Επόμενη  αναμέτρηση αυτή εναντίον της μέχρι τώρα αήττητης ΑΓΕΠ, το Σάββατο16 Δεκεμβρίου, στις 6 μ.μ. στο ΔΑΚ Μελίκης!

Διαιτητές: Ταρενίδης – Τοπαλίδης.

Δεκάλεπτα: 14-23, 32-35, 45-53, 60-74.

ΓΑΣ Αλεξάνδρεια (Τσάτσας, Κυριακού): Οικονομόπουλος 1, Πρόϊος, Γιοβανόπουλος Δ. 6, Πάππου 4, Γιοβανόπουλος Φ., Κυριακού, Πουαρίδης, Καρκάρας 14, Παντοφλίδης 15(1), Παπαγερίδης 9 (1), Παπαδόπουλος 19(5), Πουρλιοτόπουλος 6

Share this article