Επίσκεψη Φιλίππου Βέροιας στα "Παιδιά της Άνοιξης"

Αντιπροσωπεία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας, αποτελούμενη από τον Αντιπρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής κ. Γιάννη Στεργίου και τον καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Σουτζόπουλο, επισκέφτηκε το πρωί της Τετάρτης 25/9 τις εγκαταστάσεις του ΚΔΗΦ ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Τα 2 μέλη της ομάδας μας, αφού συνομίλησαν με τους υπευθύνους του ΚΔΗΦ και με τα παιδιά, τους προσκάλεσαν να παρακολουθήσουν στο ΔΑΚ "Δημήτριος Βικέλας" στο Μακροχώρι τους εντός έδρας αγώνες μας στην Α2 Εθνική Κατηγορία, προσφέροντας τους 10 εισιτήρια διαρκείας.

Τα εισιτήρια διαρκείας προσέφερε φίλος της ομάδας του φιλίππου ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του. Η ΔΕ τον ευχαριστεί θερμά για την αξιέπαινη αυτή του πρωτοβουλία κι ευελπιστεί η πράξη του αυτή να βρει και άλλους μιμητές.

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media