Γιώργος Φύκατας : "Συγχαρητήρια στη διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ"

"Συγχαρητήρια στη διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Φιλίππου και στον επικεφαλή της Ηλία Λαζό για την συμμετοχή της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Α2 για την σεζόν 2019-2020. Επίσης πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν το τμήμα του μπάσκετ και ιδιαίτερα στον πρώην πρόεδρο του συλλόγου μας κύριο Γιώργο Τραπεζανλίδη και τον Γιάννη Στεργίου για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Είμαστε όλοι περήφανοι και δικαιωμένοι για την προσπάθεια που ξεκίνησε το τμήμα του μπάσκετ το 1998 με τον Πρόεδρο τότε Πέτρο Φύκατα που με την συνεργασία από τότε με τους προπονητές Δημήτρη Γκίμα και Χρήστο Μπλατσιώτη και με την βοήθεια του Στεργιου Καπράρα ξαναχτίστηκε το τότε διαλυμένο τμήμα του μπάσκετ φτιάχνοντας τις υποδομές και την αντρική ομαδα ξοδεύοντας μεγάλα ποσά και ανεβάζοντας την ομαδα στις εθνικές κατηγορίες και στην Γ Εθνική όπου και πρωταγωνιστούσε, αναβιώνοντας στιγμές του ένδοξου παρελθόντος όπου με τον Πρόεδρο Νίκο Ουσουτζογλου ειχε ζήσει η ομαδα.

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν η έλευση του Γιώργου Τραπεζανλιδη όπου ανέβασε την ομαδα στην Α2 και τα τελευταία χρόνια η έλευση του Ηλία Λαζού όπου τα κατάφερε και αυτός. Κοινή συνισταμένη όλων αυτών των χρόνων είναι οι προπονητές και υπεύθυνοι των υποδομών Δημήτρης Γκίμας και Χρήστος Μπλατσιώτης καθώς και ο Στεργιος Καπράρας όπου ο καθένας από τον τομέα του προσφέρουν τα μέγιστα. Πολλά συγχαρητήρια και πάλι και ευχόμαστε να καμαρώσουμε τον Φίλιππο μας και στην Α1!!

Ο Πρόεδρος : Γιώργος Φύκατας
Ο Γεν. Γραμματέας:Γρηγόρης Παπαϊωάννου"

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media