Φίλιππος Βέροιας : Α2 ή όχι ;

Η ομάδα του Ιπποκράτη δεν άντεξε το βάρος της συμμετοχής για δεύτερη στη σειρά σεζόν στην Α2 Ανδρών, και έτσι έστειλε χθες (18/9) έγγραφο στην ΕΟΚ, ενημερώνοντας την αδυναμία της να συμμετάσχει στην Α2  Πλέον η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης καλείται να καλύψει το κενό που θα δημιουργηθεί, τόσο στην Α2, αλλά και στις πιο κάτω κατηγορίες. Αρχικά σειρά έχει ο Φίλιππος Βέροιας, ο οποίος ενδέχεται σήμερα (19/9) να λάβει πρόσκληση.

 

Έτσι, τις επόμενες ημέρες (η ομάδα της Βέροιας πρέπει να απαντήσει εντός 3 ημερών) αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το τελευταίο κενό στις Εθνικές κατηγορίες, με τον Φίλιππο όμως να βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα συμμετάσχει ή οχι στην απαιτητική οικονομικά κατηγορία της Α2.

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής είπε στο Sportorama.gr : "Ακόμη δεν έχουμε λάβει την πρόσκληση από την ΕΟΚ. Εδώ και πολύ καιρό συζητάμε την συμμετοχή της ομάδας στην Α2. Η πρόκληση είναι μεγάλη. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις. Η καρδιά λέει προφανώς ΝΑΙ.......η λογική (οικονομική κατάσταση) επιβάλλει 2η και 3η σκέψη..."

 

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media