Στους Αετούς Βέροιας ο Μάριος Τρομπούκης

Η διοίκηση των Αετών Βέροιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Μάριου Τρομπούκη. Ο 26χρονος (05/10/1992) guard είναι η τέταρτη μεταγραφή της ομάδας μας, μετά τους Ιωάννη Αλευρίδη, Μανώλη Σταυρουλάκη και Αλέξανδρο Ζησιό.

 

Ο Βεροιώτης αθλητής είναι "γέννημα-θρέμμα" του τοπικού μπάσκετ και συγκεκριμένα του συντοπίτη ΑΟΚ, στον οποίο αγωνίστηκε από το 2001 έως το 2010 σε όλα τα τμήματα υποδομής, κατακτώντας μάλιστα πρωταθλήματα τόσο με τους Εφήβους όσο και με του Άνδρες.

Την επόμενη πενταετία (2011-2016) αγωνίστηκε στον ΑΜΣ Προποντίδα Χαλκηδόνας, που αγωνιζόταν τότε στη Β ΕΚΑΣΘ και το 2016 επέστρεψε στην Ημαθία για λογαριασμό του ΑΟΚ Βέροιας, στον οποίο ανήκε μέχρι και πρότινος. Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Μάριου, το πάθος στο παιχνίδι, την ικανότητα στην άμυνα αλλά και τις επιθετικές πρωτοβουλίες κυρίως με την διεισδυτικότητα που τον διακρίνει.

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media