Αντίστροφη μέτρηση για το 5ο «Veria Basketball Camp»

Η αντίστροφη μέτρηση για το 5ο «Veria Basketball Camp» ξεκίνησε! Η επιτυχημένη αυτή διοργάνωση θα διεξαχθεί για 5η συνεχόμενη στη πόλη της Βέροιας από τον πρώην επαγγελματία διεθνή καλαθοσφαιριστή Κώστα Τσαρτσαρή σε συνεργασία με τα τμήματα μπάσκετ του Φιλίππου, του Α.Ο.Κ. και των Αετών καθώς και την υποστήριξη του Δήμου Βέροιας.

 

Αυτή τη χρονιά το Veria Basketball Camp θα πραγματοποιηθεί σε δύο χρονικές περιόδους (Α’ περίοδος 18 -22 Ιουνίου και Β’ περίοδος 24 - 28 Ιουνίου) και μπορούν να συμμετάσχουν αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6 έως 17 ετών. Το πρόγραμμα του «Veria Basketball Camp 2019» καθώς και λεπτομέρειες για την λειτουργία του θα παρουσιαστούν σε συνέντευξη τύπου που θα δοθεί στην κεντρική αίθουσα του Δημαρχείου Βέροιας την Δευτέρα 13 Μαϊου στις 10:00 από τον Κώστα Τσαρτσαρή, τον Δήμαρχο Βέροιας και τους εκπροσώπους των ομάδων.

Για περισσότερες πληροφορίες και καθημερινή ενημέρωση στην σελίδα του «Veria Basketball Camp 2019» στο facebook (http://www.facebook.com/veriacamp)

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media