Ανακοίνωση του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια για τον αγώνα με Αετούς

Από την διοίκηση του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκαν τα εξής : " Χθες, η ΕΚΑΣΚΕΜ με μια πρωτοφανή, άστοχη, επιπόλαια και προκλητική απόφαση, κατάφερε να φανερώσει τη μεροληψία της και να εκτεθεί ανεπανόρθωτα δημόσια – ως θεσμικός φορέας και ως πρόσωπα που την απαρτίζουν- στα μάτια της φίλαθλης γνώμης.

Παραβιάζοντας την προκήρυξη του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Μπάσκετ και λειτουργώντας εξωθεσμικά, αυταρχικά και κουτοπόνηρα αγνόησε κανόνες και αρχές, ορίζοντας άκαιρα και παράτυπα (19:00 μ.μ , απόγευμα Παρασκευής) τον σημερινό αγώνα της ομάδας μας, όπως διεξαχθεί στο γήπεδο του Αιγινίου. Ο λόγος που επικαλέστηκε είναι πως κρίνει (ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ !!!) ως μη ασφαλή και ανώμαλη τη διεξαγωγή του αγώνα στη φυσική μας έδρα (Κλειστό 2ου Λυκείου Αλεξάνδρειας). Σ’ ένα γήπεδο που πρόσφατα παραδόθηκε προς χρήση από το Δήμο Αλεξάνδρειας μετά την ανακατασκευή του και την τοποθέτηση δαπέδου PVC, Ολυμπιακών προδιαγραφών !!!!!

Το γεγονός ότι τα κριτήρια καταλληλότητας είναι αίολα και οι διαπιστώσεις εγιναν από δήθεν επιστολές ομάδων και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (διάγνωση με κριτήρια κουτσομπολιού και από απόσταση χωρίς να ασχοληθούν οι αρμόδιες αρχές και οι υπηρεσίες) το αφήνουμε στην κρίση του κάθε σκεπτόμενου πολίτη. Οι κατά παραγγελία και εκπρόθεσμες αποφάσεις και η εκτός συμφωνηθέντων πλαισίων και κανόνων λειτουργία της είναι διακριτή και από τον πιο αδαή φίλαθλο. Επίσης,η ώψιμη ευαισθησία της σε θέματα αδειοδότησης, ασφάλειας και τήρησης κανόνων διεξαγωγής αγώνων ενώ έχει τελειώσει η σαιζόν και υπάρχει προηγούμενη τέλεση αγώνων- στο ίδιο γήπεδο που τότε κρίθηκε κατάλληλο ενώ τώρα ξαφνικά δεν είναι- μόνο ερωτηματικά και υποψίες προκαλεί…

Τις απαντήσεις στην αντίπαλη ομάδα θα τις δώσουμε σήμερα εντός του αγωνιστικού χώρου. Οσο για τη διοίκηση της ΕΚΑΣΚΕΜ, ας φροντίσει να κρατήσει τα όποια προσχήματα της έχουν απομείνει για να λειτουργήσει ως θεματοφύλακας ενός θεσμού (πρωτάθλημα) που η ίδια τον έχει κάνει διάτρητο με την ανυπαρξία της…

Η Διοίκηση του Τμήματος"

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 04 Μαϊος 2019

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media