Γκίμας : “Οι αθλητες μας έδειξαν σθένος κι αγάπη για την ομάδα”

Ο Δημήρης Γκίμας μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τον Μακεδονικό δήλωσε : “Συγχαρητήρια στη γενναία ομάδα του Μακεδονικου στον κοουτς και τους άνθρωπους της ομάδας. Επίσης συγχαρητήρια στους διαιτητές κυρίους Ντούρα και Δημάδη που είχαν να διαχειριστούν ένα πολυ δυνατό παιχνιδι.

 

Πολλα συγχαρητήρια αξίζουν στους παίκτες μας για πολλούς λόγους. Θα αναφέρω μόνο οτι οι αθλητες μας έδειξαν σθένος κι αγάπη για την ομάδα. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στον Φώτη Καβαργυρη και στον Γιώργο Πονοπουλο. Οι αθλητες γνωρίζουν γιατι.

Επίσης το κίνητρο της νίκης μας το έδωσε ο πρόεδρος Ηλίας Λαζος. Τον ευχαριστούμε πολυ. Ειμαστε ΟΜΑΔΑ. Προχωράμε λοιπόν όλοι μαζί για το επόμενο πολυ δύσκολο παιχνιδι με τη Νίκη Βόλου στη Βέροια Όλοι οι πιστοί μας φίλοι κοντά στην ομάδα μας την Κυριακή.”

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media