Στον μικρό τελικό με την ΑΓΕΠ η ομάδα εμφανίστηκε με το ίδιο πάθος και με την ίδια προσήλωση στο πλάνο και τελικά νίκησε με 62-53 κατακτώντας την 3η θέση. Στα αποδυτήρια στο τέλος του αγώνα οι στιγμές ήταν συγκινητικές μιας και 3 παίκτες της ομάδας λόγω ηλικίας δεν θα ακολουθήσουν την παρέα (τους εκπροσώπησε επάξια ο Ορφανίδης γιατί οι άλλοι δύο Δημάκας και Βοργιαζίδης ήταν τραυματίες).
Οι παίκτες ομόφωνα μαζί με τον προπονητή τους «έχρισαν» MVP για την ομάδα στο final four τον Στογιαννόπουλο για την καταπληκτική εμφάνιση και στους δύο αγώνες. Όλη η ομάδα έλαβε τα συγχαρητήρια των υπευθύνων της ΕΚΑΣΚΕΜ αλλά και παραγόντων των άλλων ομάδων για την μπασκετική αξία και προσπάθεια στο αγωνιστικό μέρος αλλά και για το ήθος και εικόνα που έδειξε και στους δύο αγώνες δίνοντας τα εύσημα στο προπονητή Καπνά Κωνσταντίνο και στον έφορο Ορφανίδη Αριστοτέλη.
ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 79-80
Διαιτητές: Χατζηχαρίσης – Μητώνας
Δεκάλεπτα : 28-25 , 42-40 , 66-57 , 79-80
ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ (ΚΑΠΝΑΣ Κ): Γιοβανόπουλος Φ. 9, Αβραμίδης Ι. 5, Καραθανάσης Φ. 14(2τρ.), Στογιαννόπουλος Κ. 12(1τρ.), Καραισαρίδης Λ. 4, Ιωαννίδης Φ. 9, Ορφανίδης Θ. 10(ΑΡΧ), Ασλανίδης Θ. (τραυμ), Χαραλαμπίδης Π. 16.
ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ-ΑΓΕΠ 62-53
Διαιτητές: Χατζημπαλίδης – Μητώνας
Δεκάλεπτα : 23-11 , 33-26 , 51-37 , 62-53
ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ (ΚΑΠΝΑΣ Κ): Γιοβανόπουλος Φ. 2, Αβραμίδης Ι. 5(1τρ.), Καραθανάσης Φ. 17(1τρ.), Στογιαννόπουλος Κ. 11, Καραισαρίδης Λ. , Ιωαννίδης Φ. 9, Ορφανίδης Θ. (ΑΡΧ), Ασλανίδης Θ. (τραυμ), Χαραλαμπίδης Π. 18.