Γκίμας : “Ήταν μια πολύ κακή μέρα. Μείναμε όμως ζωντανοί”

Ο Δημήτρης Γκίμας μετά το τέλος του αγώνα Στρατώνι – Φίλιππος Βέροιας δήλωσε στο filipposbc.gr : “Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα του Στρατωνιου για τη δίκαιη νίκη της. Ήταν ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο πολύ ανώτερη.  Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και πρέπει να συγχαρούμε και τους διαιτητές κυρίους Σιμητοπουλο και Θεοδωρου.

Για μας ήταν μια πολύ κακή μέρα όπου τίποτε δε λειτούργησε. Ναυαγήσαμε και βυθιστήκαμε αύτανδροι απλά νομίζω ότι μείναμε ζωντανοί.  Επειδή όμως πάντα εκτός του κακού υπάρχει και το χειρότερο ας μείνουμε στο κακό.

Ειμαστε εντός προγραμματισμού και πρέπει ως ζωντανοί  να πάρουμε το επόμενο πλοίο που περνάει το Σάββατο στις 3.  Με τους πιστούς φίλους πάντα στο πλευρό μας.”

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media