Γκίμας : "Σημαντική νίκη για την συνέχεια"

Μετά το τέλος του αγώνα Φίλιππος Βέροιας - Στρατώνι οι δυο τεχνικοί, Γιάννης Χατζούλης και Δημήτρης Γκίμας δήλωσαν στους δημοσιογράφους :

Χατζούλης : «Το ξεκίνημα μας ήταν πολύ κακό αντίθετα με την ομάδα του Φιλίππου Βέροιας. Μπορέσαμε να ανακάμψουμε και να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Ήταν ένα σκληρό και κλειστό παιχνίδι. Είχαμε ποσοστό αστοχίας στις βολές 50% που ήταν κακό για εκτός έδρας παιχνίδι.»

Γκίμας : «Η σημερινή νίκη είναι πολύ σημαντική παίζοντας με μια πολύ καλή ομάδα που την αδικεί η βαθμολογική κατάταξη. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ομάδα που να είναι φαβορί για άνοδο και δεν υπάρχει ομάδα που είναι για υποβιβασμό. Κάθε νίκη μετράει»

Δείτε στο παρακάτω video αναλυτικά όλη την συνέντευξη τύπου

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018

Share this article

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media