Εργομετρικές εξετάσεις για το τμήμα 2005-2008 των Αετών Βέροιας

Με πρωτοβουλία του προπονητή της ομάδας, Μάκη Ιωσηφίδη και την απαραίτητη τεχνογνωσία του γυμναστή του συλλόγου, Γιάννη Τζιουμάκη πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 24/10 εργομετρικά τεστ για το τμήμα των αθλητών γενν. από το 2005 έως το 2008.

Οι 14 αθλητές επιδόθηκαν σε μια σειρά από ασκήσεις, με αποκορύφωμα το Beep Test (αντοχής), στο οποίο τοποθετούνται δύο κώνοι στα 20 μέτρα και σε κάθε ήχο, ο αθλητής πρέπει να τρέξει τη διαδρομή και να ακουμπήσει τον κώνο. Από τα αποτελέσματα, προπονητής και γυμναστής θα σχεδιάσουν τον τρόπο και τη διάρκεια των επόμενων προπονήσεων για κάθε αθλητή ξεχωριστά, με μοναδικό στόχο τη βελτίωση του.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media