Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γκίμας : "Συνεχίζουμε με στόχο την άνοδο" (vid)

Μετά το τέλος του αγώνα Φίλιππος Βέροιας - Ζέφυρος '02 για την 15η αγωνιστική της Γ' Εθνικής κατηγορίας οι δυο προπονητές Δημήτρης Γκίμας και Βασίλης Τσολάκης μίλησαν στους δημοσιογράφους. Αναλυτικά τα όσα είπαν :

Βασίλης Τσολάκης : «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Φιλίππου Βέροιας που σήμερα ήταν πάρα πολύ καλή. Σε ότι κι αν προσπαθήσαμε είχαμε αντίδραση από την αντίπαλη ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε πάρα πολλά ριμπάουντ, τα ελεύθερα σουτ τα οποία κάναμε δεν ήταν εύστοχα και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Είχαμε κάποια θέματα τραυματισμού την εβδομάδα που πέρασε με τις προπονήσεις να μην γίνονται όπως έπρεπε. Συνεχίζουμε την πορεία μας.»

Δημήτρης Γκίμας : «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ζέφυρου. Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Ζέφυρος πιστεύω ότι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και ήταν ένα παιχνίδι που το σεβαστήκαμε από την αρχή της εβδομάδας όπως άλλωστε το κάθε μας παιχνίδι. Προβλήματα είχαμε κι εμείς με τον Ευθύμη Κοθρά να έχει διάστρεμμα και να προπονείται μια φορά αλλά είναι έμπειρος παίκτης και μπόρεσε και ανταπεξήλθε, όπως και ο Σουτζόπουλος αντιμετώπισε κάποια προβλήματα. Σημασία για εμάς είναι ότι κερδίσαμε και προχωράμε στο παιχνίδι της επόμενη βδομάδας με τον ΑΟΚ και με στόχο πάντα την άνοδο. Ευχαριστώ τον κόσμο, δεν ήταν πολύς αλλά ήταν θερμός. Θέλουμε ο κόσμος να βρίσκεται συνέχεια στο γήπεδο και χαίρομαι όταν ο κόσμος αυτός είναι δίπλα μας και στις ήττες. Έχει μεγαλύτερη αξία.»

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2018

Share this article

Πολυμέσα