Με Τσαρτσαρή η αθλοΠΑΙΔΕΙΑ μπάσκετ Δημοτικών Βέροιας (pics)

Με απόλυτη επιτυχία στο ανοικτό γήπεδο "Αρης Γεωργιάδης" στην Ελιά, πραγματοποιήθηκε η αθλοΠΑΙΔΕΊΑ Καλαθοσφαίρισης Δημοτικών σχολείων περιοχής Βέροιας. Στην τρίωρη εκδήλωση τα παιδιά δέκα(10) Δημοτικών Σχολείων (100 μαθητές-τριες)  αγωνίστηκαν  σε μορφή τουρνουά (5Χ5) και έπαιξαν πολλά διαγωνιστικά παιχνίδια. Καλεσμένος της εκδήλωσης ήταν ο πρώην διεθνής Μπασκετμπολίστας  Κώστας Τσαρτσαρής, οπού μίλησε με τους μαθητές-τριες  και επισήμανε   στα νεαρά παιδιά να βιώσουν μία μοναδική εμπειρία, να αγαπήσουν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, να παίξουν, να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους και να ολοκληρωθούν ως αθλητές και παράλληλα να αποκτήσουν γνώσεις γύρω από το άθλημα, να πάρουν μαθήματα ζωής μέσα από τη συνεργασία, την ομαδικότητα την πειθαρχία αλλά πάνω απ’ όλα να διασκεδάσουν.

Η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας και Πρόεδρος της Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Ημαθίας Αναστασία Ε. Μαυρίδου απένειμε τιμητική πλακέτα στο Κώστα  Τσαρτσαρή και εξήρε  το ήθος και την προσφορά στην Καλαθοσφαίριση και στον Ελληνικό Αθλητισμό. Επίσης   συγχαίρει τους μαθητές-τριες, όπως και τους συνοδούς των Δημοτικών Σχολείων  για την άριστη εκπροσώπηση των σχολείων τους.

Περισσότερες φωτογραφίες στην σελίδα μας στο Facebook http://www.facebook.com/sportorama

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Μαϊος 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media