Ανακοίνωση του ΑΟΚ Βέροιας για την άνοδο

Το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της αντρικής μας ομάδας στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΜ, μας βρίσκει περιχαρείς στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία για δεύτερη φορά στα 19 χρόνια της ιστορίας μας. Για να φτάσουμε όμως μέχρι εκεί, βιώσαμε ένα συγκλονιστικό τρίτο τελικό και γενικότερα μια απίστευτη σειρά τελικών αγώνων, με την ισάξια ομάδα του ΦΟ Αριδαίας.

Το ήθος των παικτών και η μαχητικότητα των αθλητών σε τρεις αγώνες που έκοβαν την αναπνοή, τα κατάμεστα γήπεδα με φίλους και των δύο ομάδων που με σθένος υποστήριξαν τις ομάδες τους, χωρίς καν την παρουσία αστυνομικής δύναμης αλλά και το υψηλό επίπεδο της διαιτησίας που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων σε καταστάσεις απίστευτης έντασης, μόνο αίγλη έδωσαν στο θεσμό του τελικού της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Οφείλουμε, διοίκηση, προπονητές και παίκτες του συλλόγου μας, να συγχαρούμε τον μεγάλο μας αντίπαλο, ομάδα του ΦΟ Αριδαίας για την αξία που έδωσε με την παρουσία της στην τεράστια επιτυχία μας. Θερμά συγχαρητήρια στην πεντάδα των διαιτητών που επωμίστηκε από την επιτροπή διαιτησίας να φέρει σε πέρας μια τόσο δύσκολη σειρά αγώνων, τους κ.κ. ΤΑΡΕΝΙΔΗ Σταύρο, ΤΑΡΕΝΙΔΗ Κων/νο και ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗ Σταύρο του Σ.Δ.Κ. Μ., τον κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ Πλούταρχο του Σ.Δ.Ν. Κιλκίς και τον κ. ΜΕΛΑΝΙΔΗ Μάριο του Σ.Δ. Ν. Ημαθίας.

Τελειώνοντας, θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας πίστεψαν και γέμισαν το γήπεδο μας όλη την χρονιά και να υποσχεθούμε στην διοίκηση της ΕΚΑΣΚΕΜ ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να γίνουμε άλλη μια ισχυρή εκπρόσωπος της στις Εθνικές κατηγορίες.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Μαϊος 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media