Θέσεις στάθμευσης δικύκλων στη Βέροια

Ξεκίνησαν οι εργασίες - όπως είχε ανακοινωθεί από τον Δήμο Βέροιας - οι εργασίες για την χωροθέτηση των θέσεων στάθμευσης για δίκυκλα σε κεντρικά σημεία της Βέροιας. Η μέθοδος της χωροθέτησης είναι παρόμοια με αυτή που είχε εφαρμοστεί στην οδό Βικέλα, δηλαδή η τοποθέτηση σιδερένιων πλαισίων με απόσταση περίπου μισού μέτρου μεταξύ τους, ώστε να υπάρχει αυστηρή οριοθέτηση της κάθε θέσης. 

Οι πρώτες 12 θέσεις έγιναν στην οδό Μητροπόλεως, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Οι εργασίες θα συνεχιστούν και θα χωροθετηθούν και οι υπόλοιπες θέσεις στην αρχή της οδού Βενιζέλου, στην λεωφόρο Ανοίξεως δεξιά και αριστερά της συμβολής της με την οδό Εληάς, καθώς και στην οδό Κεντρικής, σε τμήμα από τη συμβολή της με την οδό Μαλακούση έως τη συμβολή με την οδό Μ. Αλεξάνδρου.  

Πηγή : inveria.gr

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media