Αποτελέσματα 3ης δεξιοτεχνίας Βελβεντού

Στις 27 Οκτωβρίου 2019 ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Βελβεντού διοργάνωσε την 3η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων στον αύλιο χώρο του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού. Ο αγώνας μετρούσε στο κύπελλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος και ήταν ο 10ος κατα σειρά και προτελευταίος του θεσμού. Οι συμμετοχές 38 από ΣΕΡΡΕΣ-ΔΡΑΜΑ-ΚΙΛΚΙΣ-ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΚΟΖΑΝΗ-ΧΑΛΚΙΔΑ ο συναγωνισμός μεγάλος και οι μάχες δυνατές.

Μεγάλη και η απήχηση του κόσμου που βρέθηκε στον αγώνα και χειροκρότησε τους συμμετέχοντες.Στην κατηγορία Ν1 πρώτος και με χρόνο ημέρας 1:30:98 ο Παπαδόπουλος Απόστολος από τον Ο.Φ.Α.ΔΡΑΜΑΣ στην δεύτερη θέση Καρατσομπαλίδης Δημήτριος με 1:33:24 επίσης από τον Ο.Φ.Α.ΔΡΑΜΑΣ και στην τρίτη θέση ο Τριανταφύλλου Ιωάννης με 1:35:45 από το ΧΩΜΑ-ΚΙΛΚΙΣ. Η μάχη συνεχίστηκε και στην κατηγορία Ν2 με νικητή τον ΚΑΒΑΤΣΙΚΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟ με χρόνο 1:35:43 από το ΧΩΜΑ-ΚΙΛΚΙΣ,στη δεύτερη θέση ο ΚΑΛΕΜΚΕΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ με χρόνο 1:40:12 επίσης από το ΧΩΜΑ-ΚΙΛΚΙΣ και στην τρίτη θέση ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ με χρόνο 1:40:96 από Α.Ο.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.

Οι μάχες πολλές και στην Ν3 που είχε και τις περισσότερες συμμετοχές με νικητές στην πρώτη θέση ο ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ με χρόνο 1:34:47 από Ο.Φ.Α.ΔΡΑΜΑΣστην 2η θέση ο ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ με χρόνο 1:35:33 από Α.Λ.ΠΤΟΛ/ΔΑΣ και στην τρίτη θέση με μικρή διαφορά ο ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ με χρόνο 1:35:65 από τον Ο.Φ.Α.ΔΡΑΜΑΣ.Ακολούθησε η απονομή κυπέλλων στους νικητές, η βράβευση στα σωματεία που είχαν τις περισσότερες συμμετοχές με 1η την Α.Λ.ΠΤΟΛ/ΔΑΣ 2ος ο Ο.Φ.Α.ΔΡΑΜΑΣ και 3ο το ΧΩΜΑ-ΚΙΛΚΙΣ και τέλος η κλήρωση με δώρο μία τηλεόραση.Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε αθλητές και θεατές που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media