Ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης νικητής στον Γύρο του Μπάνσκο

Μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση από τον Πολυχρόνη Τζωρτζάκη και πρώτη θέση στον ποδηλατικό Γύρο Footsters of Roman UCI 2.2, στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας. Ό Έλληνας πρωταθλητής κέρδισε το ετάπ της πρώτης ημέρας και με την σημαντική βοήθεια τον συναθλητών του στην Εθνική ομάδα κατάφερε να ολοκληρώσει νικητής τον Γύρο, τερματίζοντας στην 4η θέση στο 2ο ετάπ. Αυτή μάλιστα ήταν η δεύτερη νίκη φέτος του Τζωρτζάκη, μετά από εκείνη στον Γύρο της Αιγύπτου.

Θα πρέπει όμως να σταθούμε ιδιαίτερα στο ομαδικό πνεύμα της ομάδας με τους Έλληνες πρωταθλητές να έχουν σημαντικό μερίδιο στην τελική επικράτηση του εντυπωσιακού και πάλι Πολυχρόνη Τζωρτζάκη, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τις δικές τους καλύτερες θέσεις.

Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Χαράλαμπο Καστραντά που ήταν 11ος στην τελική κατάταξη και 5ος στο 1ο ετάπ του Γύρου, στο Μπάνσκο και ακολούθησαν στην 16η θέση ο Πέτρος Γκαζώνης, στην 18η ο Γιάννης Ηλιάδης, στην 47η ο Παναγιώτης Χριστόπουλος, ενώ σταμάτησε ο Στέλιος Φαραντάκης.

Ο συνολικός χρόνος του 30χρονου Πολυχρόνη Τζωρτζάκη ήταν 06:24.25 και στο βάθρο τον ακολούθησαν ο Σέρβος Μάρκο Ντανβίλοβιτς (06:24:29) και ο Σλοβάκος Τζουράι Βελά (06:24:31).

Η Ελληνική αποστολή έκανα ένα ακόμα σημαντικό βήμα στην προσπάθειά της να δώσει το παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2020. Επέστρεψε στην Ελλάδα με ακόμα 48 βαθμούς UCI, στο ενεργητικό της, 40 από τη νίκη στην γενική και 8 βαθμούς από το 1ο ετάπ.   

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media