Ολοκληρώθηκε παρά τις δυσκολίες η 19η δεξιοτεχνία απο τη ΛΑ Βέροιας (vid & pics)

Με τον κίνδυνο ακύρωσης του αγώνα ξεκίνησε η 19η δεξιοτεχνία αυτοκινήτου που διοργάνωσε η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας μετά από 10 χρόνια αποχής από την συγκεκριμένη κατηγορία αγώνων και αυτό γιατί υπήρξε διένεξη μεταξύ της διοργανώτριας λέσχης, του Δήμου Βέροιας και της αστυνομίας ως προς τη χρήση του χώρου, της άδειας που είχε δοθεί για την διοργάνωση και τις παράλληλες εκδηλώσεις που υπήρχαν σε εξέλιξη στο Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας»

Μετά από συζητήσεις παρουσία του διοικητή της αστυνομίας , του  προέδρου του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, του προέδρου της ΛΑ Βέροιας και εκπροσώπων της ΟΜΑΕ η λύση βρέθηκε και ο αγώνας τελικά άλλαξε μορφή με το πρώτο αυτοκίνητο να «παίρνει» εκκίνηση  με καθυστέρηση μια ώρα.

Η άσφαλτος γέμισε με σημάδια από τις ρόδες των αυτοκινήτων και ο αέρας μυρωδιά από λάστιχο ενώ το θέαμα που προσέφεραν οι 40 (!!!!) οδηγοί που συμμετείχαν από ολόκληρη τη Β. Ελλάδα αντάμειψε τους θεατές που είχαν γεμίσει από νωρίς τον εξωτερικό χώρο του Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας» και που δεν αποχώρησαν παρά τα προβλήματα και την καθυστέρηση που δημιουργήθηκε.

Μοναδική γυναίκα η Αντονέλα Αμπατζίδου, η οποία έκανε άψογους ελιγμούς και ολοκλήρωσε την διαδικασία σε περίπου 1 λεπτό και 14 δευτερόλεπτα αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Φωτογραφίες απο τον αγώνα στην σελίδα μας στο facebook http://www.facebook.com/sportorama

Σε λίγο αποτελέσματα και video από τον αγώνα στην σελίδα μας στο youtube

1

2

3

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Μαϊος 2019

Share this article

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media