Η Λ.Α. Βέροιας "ταραζει τα νερά" στις παροχές των αθλητών της

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας "ταραζει τα νερά" στο χώρο των αθλητών προκειμένου να ανέβει ο ανταγωνισμός και ανακοινώνει τις εξής παροχές για τα μέλη της για την αγωνιστική χρονιά 2018. Προσφέρει χρηματικά έπαθλά στα πληρώματα αθλητές της που θα κατακτήσουν θέσεις στην τριάδα γενικής στο Κύπελλο ράλι Βορείου Ελλάδος.

500€ - στους 1ους γενικής Κυπελλου ραλι Βορειου Ελλάδος
200€ - στους 2ους γενικής Κυπελλου ραλι Βορειου Ελλάδος
100€ - στους 3ους γενικής Κυπελλου ραλι Βορειου Ελλάδος

Επίσης για τους Νικητές των κατηγοριών (C1-C2-C3-C4-C5-C6-C7) :

1οι : Δωρεάν συμμετοχή για το ΦΙΛΙΠΠΟΣ 2019
2οι : 80% έκπτωση στην συμμετοχή για το ΦΙΛΙΠΠΟΣ 2019
3οι : 50% έκπτωση στην συμμετοχή για το ΦΙΛΙΠΠΟΣ 2019

Οι δικαιούχοι των παραπάνω επάθλων θα πρέπει να πληρούν τις εξής προϋποθέσεις :

✓ το πλήρωμα (οδηγός & συνοδηγός) πρέπει να είναι μέλη και εγγεγραμμένοι αθλητές της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας
✓ το πλήρωμα να λαβει μέρος στο ΦΙΛΙΠΠΟΣ 2018.

Μετα το τέλος της αγωνιστικής σεζόν στα μέλη - αθλητές μας οι οποίοι ανακυρήχθηκαν νικητές σε οποιοδήποτε θεσμό θα απονεμηθούν τιμητικές πλακέτες με τα ονόματά τους και τις θέσεις που κατέκτησαν. Όσοι αθλητές επιθυμούν να εγγραφούν στη Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας μπορούν να ακολουθήσουν την διαδικασία μεταγραφής που έχει ανακοινώσει η ΟΜΑΕ και να επικοινωνήσουν με μας στο 6989610005.

H μεταγραφική περίοδος των αθλητών ξεκίνησε στις 10 Ιανουαρίου και λήγει στις 10 Φεβρουαρίου 2018, όπως ορίζει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Για να θεωρηθεί έγκυρη μια αίτηση μεταγραφής αθλητή θα πρέπει να έχει αποσταλεί στην ΟΜΑΕ το πρωτότυπο έγγραφο (με σφραγίδα ταχυδρομείου ή courier μέχρι 10/02/2018) με όλα τα στοιχεία συμπληρωμένα και με τις υπογραφές του αθλητή, του προέδρου του Σωματείου από το οποίο αποχωρεί ο αθλητής και τη σφραγίδα του Σωματείου.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media