Πρόσκληση για συνάντηση Λεσχών Βορείου Ελλάδος για το πρόγραμμα του 2018

Μετά από παράπονα αθλητών για τον μεγάλο αριθμό αγώνων, στο προσωρινό πρόγραμμα που ανακοινώθηκε πρόσφατα και κατόπιν συνεννόησης με Αθλητικά Σωματεία που οργανώνουν αγώνες στους θεσμούς Κύπελλο Ράλι και Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος, τα σωματεία Λ.Α.Βέροιας – Λ.Α.Μ.Σερρών – Ο.Φ.Α.Δράμας – Σ.Μ.Α.Κοζάνης – Ο.Μ.Α.Θεσσαλίας πήραν την πρωτοβουλία για μια συνάντηση Λεσχών – Αθλητών στην Βέροια, προκειμένου να ακουστούν τα προβλήματα και τις προτάσεις για την διόρθωση κυρίως του αριθμού των αγώνων στους 2 θεσμούς και την βελτίωση των συνθηκών διοργάνωσής τους.

Έτσι, λοιπόν προσκαλούμε ΟΛΟΥΣ τους Αθλητές και τα Αθλητικά Σωματεία της Βορείου Ελλάδος που συμμετέχουν στους θεσμούς Κύπελλο Ράλι και Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος 2018, να παρεβρεθούν, ώστε να μας εκφράσουν τα παράπονα-προβληματισμούς και τις προτάσεις τους, για να διαμορφωθεί το πρόγραμμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όσοι αθλητές επιθυμούν να εκπροσωπηθούν από τα σωματεία τους ή δεν μπορούν να παρευρεθούν να απευθυνθούν στα Διοικητικά Συμβούλια της λέσχης που ανήκουν για να μεταφέρουν τυχόν παράπονα και προτάσεις. Αθλητικά

Σωματεία που συνυπογράφουν την πρόσκληση Λ.Α.Βέροιας – Λ.Α.Μ.Σερρών – Ο.Φ.Α.Δράμας – Σ.Μ.Α.Κοζάνης – Ο.Μ.Α.Θεσσαλίας

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media