50ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. – Τεχνικός Έλεγχος

Νότια Πύλη της Δ.Ε.Θ., η εκκίνηση έχει στηθεί, η γραμματεία και η τέντα για τους καλεσμένους επίσης, κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν στην οργάνωση του χώρου και το χρυσό επετειακό 50ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. είναι έτοιμο να υποδεχθεί τα αγωνιστικά συνοδεία των πληρωμάτων για να περάσουν τεχνικό έλεγχο. Δίπλα από τους επισήμους το μονοθέσιο της ART Aristotle Racing Team του Α.Π.Θ. προσελκύει όπως κάθε χρόνο τα βλέμματα των επισκεπτών. Οι χορηγοί «στήνουν» τις τέντες τους και όλα κυλούν ομαλά και απροβλημάτιστα.

Η κινητικότητα αυξάνεται όταν από ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο κατεβαίνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για να περιηγηθεί στην Διεθνή ΄Έκθεση Θεσσαλονίκης όπως ήταν προγραμματισμένο. Δίπλα του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Δ.Ε.Θ. – Helexpo κ. Κυριάκος Ποζρικίδης ο οποίος καθοδηγεί αυτόν και την πολυπληθή συνοδεία  μέσα από τον χώρο του τεχνικού ελέγχου του αγώνα ενημερώνοντάς τον ταυτόχρονα για το τι μέλλει γενέσθαι.

Τελικά από τεχνικό έλεγχο πέρασαν επιτυχώς και τα 27 αγωνιστικά τα οποία στην συνέχεια στάθμευσαν στην Νότια Πύλη και πλέον περιμένουν την εκκίνηση η οποία είναι  προγραμματισμένη για τις 15:00. Να υπενθυμίσουμε πως τα πληρώματα θα παρουσιάσει ο αγωνιζόμενος, πολυνίκης του Ράλλυ Δ.Ε.Θ.  και γνωστός από την εκπομπή Traction κ. Κώστας Στεφανής.

Όσοι επιλέξουν να βρεθούν στο βουνό για να παρακολουθήσουν αγώνα θα πρέπει να βρίσκονται το αργότερο στις 14:13 στην αρχή της ειδικής διαδρομής Λιβάδι ή στις 15:26 στην αρχή της ειδικής διαδρομής Χολομώντα, εφόσον θέλουν να μπουν από την αφετηρία με το αυτοκίνητό τους. 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media