2η Ανάβαση Βλάστης – Τα δοκιμαστικά (pics)

Ξεκίνησαν στην ώρα τους, ο λόγος για τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά, με την θερμοκρασία να είναι ιδανική και τον καιρό να κάνει παιχνίδια εναλλαγής ήλιου και αραιής συννεφιάς. Ένα αεράκι έδιωχνε την αναμενόμενη για την περιοχή καταιγίδα και τα αγωνιστικά άρχισαν ένα μετά το άλλο να ανηφορίζουν χωρίς προβλήματα την ειδική διαδρομή, μάλιστα ο Νίκος Τσιφούτης οδήγησε την BMW Ε30 πλαγιολισθαίνοντας ως την κορυφή. Ο Δημήτρης Μπατσάρας εκκίνησε τελευταίος  το πρώτο σκέλος των δοκιμαστικών περνώντας τα «Κ» με ψιλή βροχή. Ο υπολειπόμενος Αχιλλέας Μποχώρης δεν μπόρεσε να εκκινήσει επειδή χρειάστηκε να αλλάξει ημιαξόνιο στο «ντριφτάδικο» Audi A4.

Και τότε όλα άλλαξαν, το ψιλόβροχο έγινε δυνατή βροχή, ο άνεμος δυνάμωσε και η βροχή έγινε καταιγίδα, ο ουρανός σκοτείνιασε και η καταιγίδα εξελίχτηκε σε κατακλυσμό και καταστροφή με  «θύματα» του καιρικού φαινομένου τις τέντες των αγωνιζομένων στο service park, τις τέντες, τα χρονόμετρα, τα φωτοκύτταρα και διάφορα άλλα υλικά της οργάνωσης. Η διαβούλευση της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Πτολεμαΐδας με αγωνοδίκες, αλυτάρχη και αγωνιζόμενους ήταν άμεση και σε αυτήν πάρθηκε η απόφαση να ακυρωθούν τα εναπομένοντα δύο σκέλη των χρονομετρημένων δοκιμαστικών.

Έτσι η συνέχεια θα δοθεί αύριο Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, στην ηλιόλουστη όπως προβλέπει η Ε.Μ.Υ. ειδική διαδρομή, με τον αγώνα να εκκινεί στις 11.30, τους θεατές να περνούν από την εκκίνηση για να παρακολουθήσουν πριν της 10.30 και τους αθλητές να χρειαστεί να αποδείξουν τις ικανότητές τους έχοντας κάνει ένα μόνο δοκιμαστικό πέρασμα.

Η  Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας εύχεται στους συμμετέχοντες αθλητές καλό τερματισμό.

φωτογραφικό υλικό στην σελίδα μας στο facebook http://www.facebook.com/sportorama

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media