Με 23 συμμετοχές η 2η Ανάβαση Βλάστης

Οι εποχές είναι δύσκολες και η κορυφή αναμφίβολα κατακτιέται μόνο αν συνεχιστεί η ανάβαση. Αυτήν την κορυφή καλούνται το Σαββατοκύριακο 09 και 10 Σεπτεμβρίου να κατακτήσουν οι  τελικά 23 αθλητές που δήλωσαν συμμετοχή στην 2η Ανάβαση Βλάστης. Οι απουσίες, κάποιες  εκ των οποίων  για σοβαρούς λόγους, δεν καθιστούν τον αγώνα λιγότερο ανταγωνιστικό ούτε μειώνει το βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού τα ονόματα των αθλητών  που φιγουράρουν στην λίστα εκκίνησης είναι οι διεκδικητές των τίτλων ανά κατηγορία στο Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος. 

Να θυμηθούμε πως το Σάββατο 09 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά που αποτελούνται από τρία σκέλη, ενώ την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας που περιλαμβάνει δύο σκέλη. Και τι δύο ημέρες η ειδική διαδρομή των 14 Κ θα «κλείσει» για όσους θέλουν να ανηφορίσουν με το αυτοκίνητό τους μια ώρα πριν την εκκίνηση του πρώτου αγωνιστικού δηλαδή στις 10.30. Οι θεατές που αναμένεται να είναι όπως πέρσι πολλοί καλούνται να έρθουν εγκαίρως στην ειδική διαδρομή και να πειθαρχούν στις υποδείξεις των κριτών καθώς το μέλημα αυτών είναι η ασφάλεια των θεατών. 

Η  Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας εύχεται στους συμμετέχοντες αθλητές καλό τερματισμό.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media