Πληροφορίες για το 23ο Ράλλυ Φίλιππος

Με τον τεχνικό έλεγχο ξεκινάει σήμερα (13/5) στη Βέροια το "23ο Ράλλυ Σπρίντ Φίλιππος" που διοργανώνει η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος και η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας με τον κυρίως αγώνα να διεξάγεται αύριο Κυριακή 14/5. Για τις ανάγκες του αγώνα η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας αποφάσισε από ώρα 09.30΄ έως το πέρας της 3ης ειδικής διαδρομής περί ώρα 14.00΄ της ιδίας ημέρας, να απαγορεύσει την κυκλοφορία, τη στάση και τη στάθμευση παντός είδος οχημάτων στην Επαρχιακή Οδό Φυτειάς – Κουστοχωρίου – Δ.Δ. Κουστοχωρίου – περιοχή «κλαδάκι» με κατεύθυνση προς Βέροια και μέσω διασταύρωσης «Κλαδάκι» επιστροφή στην Τ.Κ. Φυτειάς.

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τις ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς, θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών.

Τεχνικός Έλεγχος

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας θα πραγματοποιήσει την νέα διαδικασία του Αρχικού Τεχνικού Ελέγχου σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στο άρθρο 2.5 της εγκυκλίου 10/2017 το Σάββατο 13 Μαϊου 2017 ώρες 18:00-19:00 στο συνεργείο Μπιλαδέρη στην Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας. Ο κανονισμός προβλέπει να ελεχθούν δειγμ ατοληπτικά το 20% των συ μμετοχών. Έτσι μετά απο κλήρωση που έγινε προκύπτει πως τα παρακάτω αυτοκίνητα θα παρουσιαστούν για τεχνικό έλεγχο με την διαδικασία που γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Νο 4 Νο 8 Νο 16 και Νο 20.

Πληροφορίες για Θεατές

Να υπενθυμίσουμε πως την Κυριακή 14 Μαϊου 2017, στην Ειδική διαδρομή "Κουστοχώρι" θα κλείσει η κυκλοφορία των οχημάτων στις 9:30 και θα παραμείνει κλειστή για όλη την διάρκεια του αγώνα, μέχρι τις 14:00 Τα πληρώματα που θα λάβουν μέρος στον αγώνα μας θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, δίνοντας μάχες και προσφέροντας θέαμα και γρήγορη οδήγηση. Βοηθήστε μας να πετύχουμε το έργο μας για να μπορέσουμε να σας χαρίσουμε έναν ασφαλή και απολαυστικό αγώνα. Με την βοηθεια αυτή η οργάνωση θα καταφέρει να "ασφαλίσει" τις ειδικές διαδρομές για να αποφευχθούν ατυχήματα και για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην εκκίνηση των αγωνιστικών αυτοκινήτων. Σας παρακαλούμε να επιλέξτε από νωρίς το σημείο που θα παρακολουθήσετε τον αγώνα και σε περίπτωση που θα θελήσετε να μετακινηθείτε στα υπόλοιπα σκέλη αυτό φροντίστε να γίνει με ασφάλεια και κατόπιν υποδείξεως των κριτών γεγονότων και ΜΟΝΟ με τα πόδια. ΠΡΟΣΟΧΗ : σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει ξανά το 1ο πλοηγό αυτοκίνητο της οργάνωσης με τα τρία μηδέν (000) που θα σηματοδοτεί και πάλι το κλείσιμο της διαδρομής και την απαγόρευση της κυκλοφορίας. Σε κάθε Ειδική Διαδρομή, μετά το τελευταίο αγωνιστικό που θα πάρει εκκίνηση θα ξεκινήσει το ουραγό αυτοκίνητο της οργάνωσης που θα σηματοδοτεί το τελος της διαδρομής.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 13 Μαϊος 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media