Έναρξη συμμετοχών για το 23ο Ράλλυ Φίλιππος

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας και για το 2017 δηλώνει την παρουσία της στους Ελληνικούς Αγώνες με το γνωστό σε όλους Rally ΦΙΛΙΠΠΟΣ που θα διεξαχθεί στη Βέροια το Σαββατοκύριακο 13-14 Μαϊου. Και φέτος ο αγώνας ακολουθεί την πετυχημένη "συνταγή" του Rally Sprint, μιας και οι καιροί συνεχίζουν να μην επιτρέπουν πολλά έξοδα για αγωνιζόμενους και οργανωτές. Η Ειδική Διαδρομή Κουστοχώρι, που έχει επιλεγεί και φέτος θα γίνει 3 φορές με σύνολο αγωνιστικών χιλιομέτρων 42.30 και περιέχει όλα τα χαρακτηριστικά που επιθυμούν οι αγωνιζόμενοι. Η οργάνωση εργάζεται για να προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και την μέγιστη ασφάλεια.

Η απλή διαδρομή για να βρεθούμε από το τέλος στην αρχή Ειδικής Διαδρομής είναι μόνο 3 χλμ. Ο αγώνας αναμένεται απολαυστικός και οι μάχες θα είναι πολλές και μεγάλες!

Από τις 24 Απριλίου έως και τις 5 Μαϊου θα μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή στον αγώνα μας με τον νέο τρόπο που ανακοίνωσε η ΟΜΑΕ, δηλαδή μέσω του Συστήματος Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων στη διεύθυνση http://www.e-omae-epa.gr και στην συνέχεια συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την δήλωση συμμετοχής και το υπόλοιπο ποσό συμμετοχής στο email της Λέσχης

Δήλωση σε Word

Δήλωση σε PDF

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ  6944 740 991 Αδαλόγλου Δημήτρης

Οδηγίες Δήλωσης Συμμετοχής με το ΣΔΔΑ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media