Στις 13-14 Μαϊου το Ράλλυ Φίλιππος στην Βέροια

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας θα διοργανώσει το 23ο Rally Sprint ΦΙΛΙΠΠΟΣ το Σαββατοκύριακο 13-14 Μαΐου 2017. Ο αγώνας "ανοίγει την αυλαία" για το Περιφερειακό Κύπελλο Ραλλυ Ασφάλτου Βορείου Ελλάδος καθώς επίσης προσμετρά και στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ασφάλτου σύμφωνα με την προκήρυξη αγώνων αυτοκινήτου της ΟΜ.Α.Ε.

Η έναρξη δηλώσεων συμμετοχής θα γίνει την Δευτέρα 17 Απριλίου 2017. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα κλείσουν την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017 στις 22:00. Οι συμμετοχές θα πρέπει να δηλωθούν με το νεο Σύστημα Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων στη διεύθυνση http://www.e-omae-epa.gr σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΜ.Α.Ε.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media