Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εντυπωσιακές οι παγκορασίδες του ΑΟΡΓ Βέροιας

Στους διασυλλογικούς αγώνες Δ΄ κατηγορίας, Β΄ περιφέρειας (κεντρική και βόρεια Ελλάδα) που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο ‘’ Ιωάνης Μελισανίδης `` στη Μίκρα Θεσσαλονίκης οι μικρές αθλήτριες του ΑΟΡΓ Βέροιας εντυπωσίασαν στα περισσότερα προγράμματα που εκτέλεσαν.  Την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησε η Δουλκερίδου Ελένη  που κατετάγη 8η  στο Σύνθετο Ατομικό με  40.300 βαθμούς. Πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο πρόγραμμα χωρίς όργανο με 11.400 βαθμούς ,ήταν 6η στο σχοινάκι με 9.450 βαθμούς και 8η στο στεφάνι με 10.050 βαθμούς .

Ακολούθησε η Άρτεμις Μακροδημήτρη που στο Σύνθετο Ατομικό  κατετάγη 11η με 38.950 βαθμούς , ήταν 8η στο πρόγραμμα χωρίς όργανο με 10.900 βαθμούς, 7η στο σχοινάκι με 9.400 βαθμούς και 8η στην μπάλα με 9.650 βαθμούς. Η τρίτη αθλήτρια του συλλόγου που είχε Σύνθετο Ατομικό ήταν η Κωνσταντίνα Καλοϊδου που κατετάγη 12η με 38.650 βαθμούς. Πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο πρόγραμμα με σχοινάκι με 10.550 βαθμούς , ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και στο πρόγραμμα χωρίς όργανο με 10.650 βαθμούς και έμεινε εκτός οκτάδας για μόλις 0,25 βαθμούς . 

Ελπιδοφόρα η εμφάνιση της Άννας Παπαευθυμίου που προέρχεται από την ομάδα ανσάμπλ.Kαι στα δυο προγράμματα που εκτέλεσε ήταν αξιοπρεπέστατη ειδικά στο πρόγραμμα με την μπάλα και έδειξε ότι θα βοηθήσει την ομάδα.   Ικανοποιημένες με την πρώτη επίσημη φετινή εμφάνιση των αθλητριών τους έμειναν οι προπονήτριες τους Μαρία Σανσαρίδου, Κική Χωματά και Βασούλα Δίντση.

Με την προσθήκη δυο προγραμμάτων (σχοινάκι και στεφάνι ) ο πολυνίκης  σύλλογος της πόλης μας συμπληρώνει Σύνθετο Ομαδικό και οι ελπίδες του για ένα μετάλλιο στους επομένους προκριματικούς αγώνες του Λιτόχωρου είναι μεγάλες.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Share this article