Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σημαντικές προσθήκες ποδοσφαιριστών στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας

Η διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι πραγματοποιήθηκαν 2 πολύ σημαντικές προσθήκες στο υπάρχον ποιοτικό ρόστερ. Στην μεγάλη οικογένεια του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας ανήκουν ο Νίκος Παπαδόπουλος γενν 1997 απο τον Μεγα Αλεξανδρο Τρικαλων  και ο Νίκος Πατσιαβούρας γενν 1995 απο τον θεολόγο Θάσου. Πρόκειται για δύο ικανότατους ποδοσφαιριστές που παρά το νεαρό της ηλικίας τους περάσαν και από τα εθνικά πρωταθλήματα και στο τοπικό ποδόσφαιρο με πρωταγωνιστικό ρόλο στις ομάδες τους.

Η εμπειρία και οι ικανότητες των δύο ποδοσφαιριστών θα είναι μία ακόμα βοήθεια προκειμένου η ομάδα να επιτύχει τους στόχους της. Ο πρόεδρος Ανδρέας Καλαιτζίδης και το Δ.Σ τους καλωσορίζουμε στην ομάδα του Ιωνικού και τους ευχόμαστε τα καλύτερα».

Ο πρόεδρος θέλει να ευχαριστήσει τον άνθρωπο που βοήθησε οικονομικά στο να έρθουν στην ομάδα μας οι δυο ποδοσφαιριστες . .Βλέποντας τον αγώνα που κάνει η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας και προσωπικά ο πρόεδρος κ Καλαιτζίδης και χωρίς να είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία πήρε την απόφαση να βοηθήσει με ένα σεβαστό ποσό . Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε υγεία και ο θεός να του δίνει δύναμη διάθεση προσφοράς και πολλή αγάπη

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2018

Share this article