Ξεκίνησε προετοιμασία ο Αγρ. Αστέρας

Πραγματοποιήθηκε χθες (2/7/2017) η έναρξη προετοιμασίας του ανδρικού τμήματος, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με την παρουσία 25 παικτών υπό την καθοδήγηση του προπονητή κ. Κώστα Μουρτζίλα και την παρουσία του Δ.Σ. της ομάδας. Στην ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα ενσωματώθηκαν και 4 νέοι ποδοσφαιριστές από το παιδικό τμήμα, παίκτες που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας (λόγος για τους Βελιάδη Θ, Κωτσιαντή Β, Μελιόπουλο Αγ, Μοτσιόπουλο Στ.).

Το φετινό ροστερ του Αγροτικού Αστέρα αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από παίκτες οι οποίοι είτε κατάγονται από την Αγία Βαρβάρα είτε με την πολυετή παρουσία τους στην ομάδα μας (ήδη από τα τμήματα υποδομής), ενώ αξίζει να σημειωθεί και η επανεμφάνιση του αρχηγού Διονύση Χειμωνίδη μετά από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και κάποιες στοχευμένες μεταγραφές παικτών.

 

Έναρξη εγγραφών

Η έναρξη των προπονήσεων και εγγραφών των τμημάτων θα λάβει χώρα  την Πέμπτη 31 Αυγούστου  2017, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας σε ώρα που θα ενημερωθούν σε εκ νέου ανακοίνωση οι λιλιπούτειοι άσσοι της ομάδας μας. Επίσης θα θέλαμε να πληροφορήσουμε το φίλαθλο κοινό ότι φέτος η ομάδα έχει προβεί στη σύσταση – δημιουργία τμημάτων υποδομής για κορίτσια δημοτικού σχολείου, τα οποία θα αποτελέσουν και το φυτώριο για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου μας που τη φετινή χρονιά θα αγωνισθεί στη Β΄ Εθνική κατηγορία.

Παράλληλα ο σύλλογος του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας έχει ολοκληρώσει τη συγκρότηση της προπονητικής ομάδας της ακαδημίας αναθέτοντας το ρόλο του Τεχνικού Συμβούλου – Υπευθύνου στο Κώστα Μουρτζίλα (προπονητή παιδικού τμήματος) καθώς και την ανάθεση των τμημάτων υποδομής (προπαιδικό, τζούνιορ, προτζούνιορ, μπαμπίνο και κοριτσίων) στους προπονητές Σουλιώτη Ιωάννη, Δεδίνη Αθανάσιο, Στρίμπα Μαρία  (αναμένεται η προσθήκη ενός ακόμα προπονητή).
Προπονητές τερματοφυλάκων οι Μυλώσης Αχιλλέας  και Μήτσας Χαράλαμπος.           
Την προσεχή χρονιά πρόκειται να λειτουργήσουν τα παρακάτω τμήματα και καλούνται όσα παιδιά επιθυμούν να αθληθούν να ενταχθούν στην οικογένεια του Συλλόγου.

1.         Παιδικό τμήμα γεννηθέντες 2003 – 2004.
2.         Προπαιδικό τμήμα γεννηθέντες 2005 – 2006.
3.         Τμήμα τζούνιορ γεννηθέντες 2007 – 2008.
4.         Τμήμα προτζούνιορ γεννηθέντες 2009 – 2010.
5.         Τμήμα μπαμπίνι γεννηθέντες 2011 – 2012.
6.         Τμήμα κοριτσίων δημοτικού σχολείου.

Το παιδικό τμήμα θα μετέχει στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας ενώ τα τμήματα υποδομής της ακαδημίας θα μετέχουν στο  πρωτάθλημα ακαδημιών Ημαθίας – Πέλλας – Πιερίας. Οι ημέρες και ώρες των προπονήσεων των τμημάτων υποδομής θα καθορισθούν από το υπεύθυνο της ακαδημίας Κώστα Μουρτζίλα και θα γίνει νεότερη ανακοίνωση.

Τηλέφωνα επικοινωνίας :  
Υπεύθυνος τμημάτων υποδομής  Σπύρος Κωτσιαντής 6978894339   
Τεχνικός σύμβουλος – υπεύθυνος Κώστας Μουρτζίλας 6973248854
Υπεύθυνος τύπου και ενημέρωσης Τσιάτσης Ιωάννης 6980904902  

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media