Εκλογές του «Εδεσσαϊκός B.C.» για ανάδειξη νέου Δ.Σ

Πρόσκληση των μελών του αθλητικού σωματείου «Εδεσσαϊκός B.C.», σε Γ.Σ. για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής. Το αθλητικό σωματείο Εδεσσαϊκός Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης ( Εδεσσαϊκός B.C.), καλεί τα μέλη του σε Εκλογική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Δεύτερα 4 Σεπτεμβρίου 2017 στις 17:00 το απόγευμα στο ΔΑΚ Έδεσσας, (δίπλα στο κολυμβητήριο), με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης.
2. Εκλογή τριμελούς εφορευτικής επιτροπής.
3. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του συλλόγου, σύμφωνα με το άρθρο 17 του Καταστατικού:
Α. Εννέα (9) Τακτικών Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και τριών (3) αναπληρωματικών Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
Β. Εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής τριών (3) Τακτικών Μελών και δύο (2) αναπληρωματικών.
4. Διάφορα θέματα

Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνεδρίαση της Εκλογική  Γενικής Συνέλευσης, θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα (Δεύτερα 4 Σεπτεμβρίου 2017) και ώρα 18:00 στον ίδιο χώρο με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media